-
Renault Megane II RS (Faz 2) F1 Team
-
Arabaya laf yok ama iç mekanda ki kaplamalar bence hoş durmamış. Fotograflar için de ellerine saglık.
-
olm maşallah araba çok güzelde o içerdeki stickerlar hiç olmamış be :) sök onları güzel bi sparco direksiyon tak tam racing spec olsun. Elinize sağlık.
-
içerideki kaplamalar hariç mukemmel diyebilirim. gercekten cok begendim. allah kazalardan nazarlardan saklasın..
-
değişiklik olsun diye kapladık zaten sıkılınca başka bişiler yapıcaz artık
-
maşallah gerçekten boncuk gibi ama arkadaşların dediğine katılıyorum içeri deki kaplamaları bence de sökün tekrardan maşallah kazasız belasız ...
-
Araba çok güzel ama o kaplamalar :(
-
güzel araba güzel kareler paylaşım icin sagol
-
guzel kareler olmus yanlız iç mekandakı hellaflush kaplamalar olmamıs sankı
-
guzel resimler elinize sağlık
-
maaşallah kazasız belasız.
-
İstanbul park'ın orada çekseymişsin tam olurmuş :)
Maşallahı var aracınızın :)
-
-
araç 10 numara duruşu rengi gayet hoş.araç içindeki plastik aksam yada fiber herneyse biraz garip olduğu için kaplamaların rengiyle kesişmiş sanki biraz.bence araç rengine yakın güzel bir mavi ile kaplansa çok daha hoş olur.yada net sade açık bir rrenkle.maşallah tekrar kazasız belasız.
-
Arac ve cekimler cok iyide iç mekan yakısmamıs buna :)
-
maşallah harika görünüyor.içteki stickerlar için bende arkadaşlara katılıyorum
-
Maşaallah çok güzel gerçekten faz2'ler bambaşka görünüyor:) Allah kaza bela vermesin.
-
Araba çok güzel. Hatta t-shirt te çok güzel. Ama o kaplamalar. :D Bence o kaplamalar yerine koltukları çekseydiniz.
-
araba çok güzel de içerdeki kaplamalar köylü kızlarının eteği gibi renkli renkli :D :D