-
el emegi göz nuru t-shirtler
-
bu da bi yetenek eline sağlık süper olmuş.
-
çoook güzelmiş ellerinize sağlık
-
-
oha harika.. Benim nü mü çizermisniz :D
satıyomusunuz. pompacı kız ı çok beğendim.
-
aynen pompacı kız güzel olmuş sadece meraktan soruyorum bu ne boyası üzerindeki ?
-
sen daha fazla sıkılma kardesım .
-
hocam yakında sana teklifler yağmaya başlar araca çizmen yönünde:D ellerine sağlık harika bi yetenek
-
Alıntı:
ruudvan Nickli Üyeden Alıntı
sen daha fazla sıkılma kardesım .
:icon_tup:
-
herkeze teşekür ederim satmadım hiç isteyen olursa düşünebilirim baya emek harcıyorum satmayada kıyabilirmiyim bilmem. en üstteki hariç ötekileri airbrushla boyadım ayrıntıları fırçayla yaptım boya olarakta kumaş boyası kullanıyorum
-
Pompacı kız tsrithunu dışarda görsem alırım valla, benim en cok aradıgım tsriht müzikle ilgilenen padişah III. Selim fotografı siyah gölgeli işlemeli ve beyaz ipad kulaklıklı ve elinde tutarken bi duruşunun oldugu. bi dizide kıvanc tatlıtug giyiyodu özel tasarımmış :)
-
Alıntı:
CcRider Nickli Üyeden Alıntı
herkeze teşekür ederim satmadım hiç isteyen olursa düşünebilirim baya emek harcıyorum satmayada kıyabilirmiyim bilmem. en üstteki hariç ötekileri airbrushla boyadım ayrıntıları fırçayla yaptım boya olarakta kumaş boyası kullanıyorum
Bunun tekniği konusunda yardım alabileceğim,kapsamlı bir anlatımı olan ders vs. var mı link olarak.Benimde elim yatkındır tasarıma eskiden çok 3D karakalem oto tasarımları yapardım. :)
-
başarılı çalışmalar, emeğine sağlık. .
-
guzel olmuş pompacı abla:)peki yıkanınca geçiyomu üstndekiler
-
ellerınıze saglık cok guzel yaratıcı bır calısma olmus :)
-
çok iyi yaa elinize sağlık :)
-
elınize sağlık güzel olmus..
-
Alıntı:
ProdriveSTI Nickli Üyeden Alıntı
Bunun tekniği konusunda yardım alabileceğim,kapsamlı bir anlatımı olan ders vs. var mı link olarak.Benimde elim yatkındır tasarıma eskiden çok 3D karakalem oto tasarımları yapardım. :)
benim yaptıgımın bi teknigi yok airburshla boyayı püskürtebilecegi kadar suyla incelitiyorum başlıyorum fırçayıda aynı şekilde kullanıyorum boyalarıda çogu yerde bulabilirsin.
Alıntı:
alfonso4474 Nickli Üyeden Alıntı
guzel olmuş pompacı abla:)peki yıkanınca geçiyomu üstndekiler
sagolasın tersten ütüledikten sonra yıkayınca çıkmıyor
Alıntı:
berkayGLRN Nickli Üyeden Alıntı
elınize sağlık güzel olmus..
Alıntı:
T.Aydın Nickli Üyeden Alıntı
çok iyi yaa elinize sağlık :)
Alıntı:
dmts Nickli Üyeden Alıntı
başarılı çalışmalar, emeğine sağlık. .
teşekkürler sagolun.
-
iyimiş çıkmıyosa bnce istekleri yapın derim ben yapmaya başlarsanız fiyt uygun olursa bn yaptırım