-
çektiğimiz kısa filmimiz
dergi okurken büyüyen benim :)takla atmış olan araç benim eski araba,astrada yeni araba,astralı kısımlarda vectra olcaktı ama tanıdıklardan vectrası olan bulamadık malatyada :)bu arada kaza yaptığımda arabayı kaçırmamıştım :)ehliyet vardı yani :)umarım beyenirsiniz
YouTube - ‪OTOMOBİL SEVGİSİ TRAFİK KAZASI‬‏
-
film güzel de bi anekdot aklıma takıldı. aradan kaç yıl geçti hâlâ derginin aynı sayfasına bakıyorsun :D çözemediğin bi durum varsa yardım isteseydin :)
şaka bi yana güzel olmuş ben beğendim. buralarda çok görüyorum direksiyonda çocukla dolaşanları. yayınlama şansı varsa yayınlanmalı bence
ben facebookta da paylaştım
-
Hız yapan Astra kaza yapan Vectra ona bakarsanız. Burada konuyu aktarabilmek önemli olan :)
-
ibretlik paylaşım :)
elinize sağlık.
-
sosyal reklam tadinda olmus,
muzikler hosuma gitti
-
beyendiyseniz ne mutlu abilerim :)
-
güzel olmuş elinize sağlık...dikkatimi çekti dergideki araba şu anda kemer'de :)
-
gerçekten başarılı olmuş tebrik ederim :)
-
Tebrik ederim. Mesaj gerekli yere ulaştı :D
-
güzel bir noktaya değinmişsin, bende çok sık görüyorum çocugunu kucağına alıp araç kullanan tipleri bi kere çevre yolunda gördüm hatta. çok sinirleniyorum görünce insan çocugunu nasıl göz göre böyle bir riske atar hayret..
-
Güzel olmuş elinize saglık
-
telefonu pc ye bagladım bıraz yavaş izlemedim henüz ama yorumlardan anladıgım kadarıyla guzel bir paylaşım olmuş. emeğinize saglık.
-
gayet güzel eline sağlık..
-
çok başarılı tebrik ederim :) hemen facebook sayfamda yayınlıyorum :)
-
eline sağlık maplesef bilipte sürükli yaptığımız şeyler ama tabiki sosyalmesaj vermek gayet başarılı eline koluna sağlık