Arkadaşlar merhaba..Kontratsız garantili i phone 4 almak istiyorum turkcell-vodafone dışında bulabileceğim yer varmıdır??Electro world vs??
Şimdiden teşekkür ediyorum.
Printable View
Arkadaşlar merhaba..Kontratsız garantili i phone 4 almak istiyorum turkcell-vodafone dışında bulabileceğim yer varmıdır??Electro world vs??
Şimdiden teşekkür ediyorum.
Yokmu bilen biri:)?
turkcell vodafone dışında yok cihaz garantili olarak yani kontratsız alsanda ya vodafone ya turkcell oluyor ithalatını kendileri yapıyorlar :)
elektroword vs de turkcell satıyor :)
Yani turkcell vodafone dediğime bakmayın mağaza olarak dedim ben:):)Electro worldde stoklarda varmıdır şuan acaba?Ve 16gb lığın fiyatı hakkında bilginiz varmı?
1900tl den aşağı vermezler tahminimce yakında bi indirime gidilir ama stok eritmek için :D
Anladım çok teşekkür ettim:):)
Genelde broşürlerde reklamını yapar büyük elektro marketler ama ne zaman sorsanız kalmadı derler :)
Bulmak sıkıntı ciddi sıkıntı ama bulunur elbet..
Turkcell ve vodofone bayileride kontratsız satıyorlar olmadı isminizi yazdırın gelince arasınlar alırsınız..
Fiyatlar o kadar dalgalı ki kesin bir yere bağlamak istemiyorum kendimi bir piyasa araştırması içindeyim:)
Darty Hatta world card için %20 puan kampanyası var.
acele etme eylülü bekle ;)
yenisi çıkıcak
Hepsine bakıcam çok teşekkürler arkadaşlar.
Bende birkaç gün önce sipariş verdim..Epeycede araştırdım cihazın güncel apple store'daki fiyatları sitelerinde yazıyor ingiltere,amerika vs vs...
2 yıl genpa garantili cihaz almak istiyorsan 1800 ve üstü rakamları gözden çıkartmış olman gerekiyor...(16 gb)
Ben tercihimi ingiltere cihazından yana kullandım, 1 yıl garantisindende yararlanabileceğim bir yerden aldım...32 gb + 1 yıl garantili cihaz 1650 tl'ye geldi bana..
ucuzdur pahalıdır tartışılır ama epey de pahalı birşey bu meret...
edirne teknosada beyaz iphone4 gördüm bugün 2300 civarı etiketi vardı :)
suadiye timde peşine 1800 liraya satıyolardı... bi ara bimde satılcak diyolardı ordada öyle bi fiyat vardı...
Ben demin Bimekse golda baktım da 1900 den aşağı yok:D
karsiyaka'da demin migrosun kapısında gorduk, kampanya 1.690 yaziyodu iphone 4 için :)