-
Hv SAXO & Btf VTİ :) ANTALYA SUMMER 2011
-
Maşallah 2. foto azcık değişik olmus :D :D :D
Kazasız belasız iyi günlerde kullanın ikiside mermi gibi maşallah :)
-
Her iki aracada maşallah kazasız belasız sürüşler
-
maşallah :) 10 numara sanırım mk2 jantlarını yeni taktınız ?
-
2. Foto İlginçler İlginçi olmuş :)Araç Cok Güzel Kazasız Belasız
-
Alıntı:
zıpzıp Nickli Üyeden Alıntı
maşallah :) 10 numara sanırım mk2 jantlarını yeni taktınız ?
1 ay felan olduda anca bu zamana nasıp oldu yenı resımleriii :icon_tup:
-
:) dün Cok Feci Gecti HV saxo yanımda Arkamdan bi ses geliyor bi egzos sesi var arkamdada vtec2 wardı aracıda biliyorum ulen diyorum bu arabada egzos yoktu bu ses nereden gelio diom sag aynamda yok bakamıom sag tarafada. Sağ taraftan öyle bi gldi geçti ki ne oluyo dedm yaa :D Maşallah HV ye :)
-
masallah araclara saxo eskı ty saxo mu ?
-
Alıntı:
Can's Nickli Üyeden Alıntı
masallah araclara saxo eskı ty saxo mu ?
doğru cvp taa kendısııı :icon_tup:
-
arac 6-7 ay oncesıne kadar bızdeydı tık ses cıkarmayan ozellıkle gıderı cıddı olan saxolardan masallah tekrar videoları beklıyoruz
-
Alıntı:
EmrahERKAN Nickli Üyeden Alıntı
:) dün Cok Feci Gecti HV saxo yanımda Arkamdan bi ses geliyor bi egzos sesi var arkamdada vtec2 wardı aracıda biliyorum ulen diyorum bu arabada egzos yoktu bu ses nereden gelio diom sag aynamda yok bakamıom sag tarafada. Sağ taraftan öyle bi gldi geçti ki ne oluyo dedm yaa :D Maşallah HV ye :)
kardeşim saol kusura bakma dün hatunları kovalıyodum:) gaza fazla basmışım biraz
-
maşallah her ıkı aracada :)
-
Masallah Ikı Aracada :)
Saxo Cok Guzel Duruyor
-
Alıntı:
EMRE07 Nickli Üyeden Alıntı
kardeşim saol kusura bakma dün hatunları kovalıyodum:) gaza fazla basmışım biraz
arkandan Gelicektim hem tanışırız diye :) bende Yandaki vtec 2 ile ufak bi kapışma halindeydim :) Sen birden gelip geçince şaşırdım :D
-
Hehe :D
Maşallah araçlara, BTF Çok güzel duruyor Maşallah..
-
maşallah araçlara, kazasız belasız.
-
Alıntı:
EmrahERKAN Nickli Üyeden Alıntı
arkandan Gelicektim hem tanışırız diye :) bende Yandaki vtec 2 ile ufak bi kapışma halindeydim :) Sen birden gelip geçince şaşırdım :D
YAKALASAYDINN TANIŞIRDINIZZZZ :) :icon_tup:
-
hahahaha 2. foto çok güzel olmuş :D:D:D maşallah makinalara.....
-
maşallah güzel kareler :)