Arkadaslar merhaba evde bilgisayarda film falan muzik dinlemek icin dvd siz hoparlor sistemi tavsiyesi bekliyorum 100-200 tl arasi kullanan arkadaslar yarimci olursa sevinirim
Printable View
Arkadaslar merhaba evde bilgisayarda film falan muzik dinlemek icin dvd siz hoparlor sistemi tavsiyesi bekliyorum 100-200 tl arasi kullanan arkadaslar yarimci olursa sevinirim
elimde 4+1 sinema sistemi var uyar pm atarsn arkdşm.
beni creative gigaworks kullanıyorum ve cok memnunum
kaliteli ses ve sağlam bir subwoofer ı var vitrindeki eşyalar yer değiştiriyor:icon_tup:
GigaWorks G500 5.1 Speaker System - Performance tuned surround speakers for avid gamers
model yükseltmeyi düşünüyorum ilgilenirsen pm atabilirsin.
logitech z5500,
biraz daha beklersen z906 :)
bütcen nekadar?
arkadaşlar banada blueray li optik ses girişi olan 5+1 sistem lazım kullandığınız tavsiye edebilceğiniz model varmı?
creative-logitech-philips ürünlerini tercih edebilirsin.
l.tech bass konusunda daha öndedir.
creative ses kalitesi olarak
tabiki belli başlı modeller için söylüyorum :)
philips al derim.
Tavsiyeler icin saolun sifir alinacak urun butceyide yazdim 200 e kadar degcek bir urunse 250 olablir
Cambridge Sound Works bir araştır istersen arkadaşımda var yıllardır kullanıyor. Son çıkan ses sistemleri ile yarışır derecede kuvvetli ve net ses veriyor çokta pahalı değildi diye hatırlıyorum..
logitech z5500 var bende. yüksek seslerde kullanicam dersen evde vitrin,büfe varsa içindeki eşyalar için sıkıntı çıkartıyor. Hanımın porselen takımlarından 2-3 parça kırdım geçen ay :)
Özellikle 5+1 surround film seyrediyorsan sinema daki hazzı büyük ölçüde alırsın.
arkadaşın kına gecesinide bu aletle yapmıştım :) Gayet başarılı.
Edit: bütçeyi yeni gördüm. bu hayli aşar o bütçeyi.
Felaket fark var Eyup. Son sesi aciyorum sonra boost denen bi olay var. bi 11 kademe daha gidiyor. Cam cerceve hersey gumbur gumbur. Ses bozma cizirti vs yok.
Microlab tavsiye ederim. fiyat/performans olarak en iyilerden bence.
LOGITECH Z506 5.1 SPEAKER 980-000431, LOGITECH - Hoparlrler
Kadir, tatmin eder ev içinde :)
dostum media marktlara bak bazen cok sacma sapan indirmiler yapbiliyorlar ornek harman kardonavr154 ses istemi normalde 2bin tl civarı gecenlerde stok eritmek icin
650 tl veriyolrlardı yani garip 500 600 tllik sistemileri isteidigin o fiyatlara bulma sansın var