-
Kütahyadan Bi Nostalji :)
-
maşallah cıncık gibi olmus :D t stoplara ayrı bi hastayım ama bu fena olmamıs
-
-
-
Alıntı:
SekoLive Nickli Üyeden Alıntı
maşallah cıncık gibi olmus :D t stoplara ayrı bi hastayım ama bu fena olmamıs
öncelikle tşkr ederim :) T stoplara bende hastayımda bu bi başka geldi ne blym :) :D
-
zevkle beğenerek izliyoruz :)
maşallah Allah kaza bela vermesin işallah...
-
Alıntı:
FaBeRgE Nickli Üyeden Alıntı
zevkle beğenerek izliyoruz :)
maşallah Allah kaza bela vermesin işallah...
amin inş cemi cümlemize halil abim :)
-
kütahyada bu sokak nerde :)) resim çekicek mekan arıyodum bende :D
-
-
germiyan sokağı diye geçiyor ismi meydan mahallesinin o tarafda sanayiye giderken :D kutahyada aslında resim için çok mekan war ya tren garının arkası hisar çiniciler çarşısı fln hani burlar bilindik yerler de foto için baya guzel mekanlar var bencede 106nın fotolarını bekliyoruz hani :) :)
-
arka tamponda bi kıpırdama var sanki :) bordo krem renk uyumu harika olmuş ya güle güle kullanın :)
-
-
Jantlar ve eksoz arabanın zamanına göre seçilse harika olur.
Maşallah.
-
Maşallah araba temizmiş ve yakışıklı.
Ancak o nostalji olacak
-
harbi maşallah gırgırına olmuş nazar değmesin
-
-
maşallah çok beğendim.eline sağlık.
-
Alıntı:
seWki26 Nickli Üyeden Alıntı
kardeşim allah kaza bela vermesin kütahyaya geldiğimizde göremediydik ben sana bunu soracaktım :D bidahaki geldiğimizde verde birazcık piyasa yapalım :D
Gırgırına :D :D
Eyw abim benim siz geldiğinizde bu yoktu satıldı gibi bişiyler oldu da ama genelde bizde gene :D bidaha geldğinde inş :) Gırgırına :) :)
Herkeze ayrı ayrı tşkr ederim nostalji yazılcakdı o konuda haklısınız yanlış olmuş ;)
-
Alıntı:
diyadin Nickli Üyeden Alıntı
Jantlar ve eksoz arabanın zamanına göre seçilse harika olur.
Maşallah.
egzozu aldıgımızda uzerindeydi ek olarak 51lik boru ve headrs sistemi yaptık uygun olsun egzoza die aracın zamanına uygun değil belkide sesi çok guzel oldu o yuzden pek sökülesi gelmio :) jantlarda orj 131 kapaklı jantı vardı hatda bayrak direği bile vardı da bu jantları takdık ya brz orjden farklı olsun diye