-
Kucuk SiniftaTercih...
Kiz kardesim icin Kucuk sinif micra ve muadili sifir araba bakiyorum.Cok uzak oldugum bir klasman.Hangi marka modeli tavsiye edersiniz.Otomatik vitesli olmasi sart.Tanidik Nissan ve Citroën bayinden micra tecno otomatik icin 32 milyar,C3 cam tavan otomatik icin 35 milyar fiyat aldim.Sizin tercihiniz ne olurdu ?
-
honda jazz ve polo tercihim olurdu fiyatlarını bilmiyorum ama.
-
C3 tercih ederim abi, Polo'nun fiyatları 38-40 civarı sanırım otomatiklerde.
-
kırmızı cam tavanlı yeni jazz harika olurdu :)
-
Abi yeni kasa polo ideal ***** ikinci eli kuvvetli bir baska alternatif de opel corsa bir bayan arkadasima 34e aldik colour edition
-
c3 bi hayli iyidir özellikle cam tavanlı model çok ideal tavsiye ederim..
-
mitsubishi colt , suzuki swift
-
honda jazz , joy donanim , i shift , 36.250 tl. bayilerden daha uygun fiyat alınabilir.
-
sıfır olacaksa ds3de guzel olur
-
-
polo deılde fiat 500 olur sora honda jazz olabılır
-
jazz veya fiat 500 olabilir..
-
c3 bence sınıfın en dolusu
-
Dizel c3 , yerinde bir seçim olacaktır
-
tam bayan için hele bide yeni yeni kullanıma başlanıyosa citroen c1 derim.
park sorunu nerdeyse sıfır. akşam alın kaldırın balkona koyun bu arabayı...
-
Mitsubishi Colt olabilir.
-
Tarz için; Fiat 500
Tarz+ yüksek bütçe; A1
Ekonomik benzinli sorunsuz; Honda Jazz
Ekonomik kaliteli; Polo TDI DSG
Polo bluemotion modelide gayet başarılı manuel için.
Bunlar benim kafamdakiler birde C3 için yorum yapayım,
Yeni C3 çok güzel bence tam şehir içi arabası ön kısmı ferah özellikle uzatılmış ön camlı versiyon süper diyebilirim ancak arka koltuklar çok kötü ve rahatsız 4 kişi binilmeyecekse sık tercih edilebilir.
-
Fiyat problemi yoksa Polo dizel,hem de DSG cok guzel olur.Ama Opel Corsa'ya da bakmanizi oneririm.Dizel-otomatik olanlari gelmis.
-
i-shiftler için sorunlu deniliyordu. civic hbde i-shift yerine tam otomatik şanzumana geçildi hatta. o yüzden jazzı iyice araştırmadan almayın bence. dsgli polo, pahalı dersenizde c3 güzel olabilir