izmir urla total benzin istasyonu dizel sorunsali
İZMİR Urlada Izmir Yuksek Teknoloji Enstitusune gelmeden onceki kavsakta sagda bir TOTAL benzin istasyonu var. Adida SAH-PET PETROL. saniyorum cift depo clisiyor gelip gecene cakiyor hileliyi oz musterisinede saglamdan veriyor. Total Eurodizel ile depoyu fulledim 47 litre aldi. 170 TL para odedim. fisimi kredi karti slibimide almamazlik etmedim. alacatiya dogru yola ciktimç hiz sabitleyicyi 90a ayarladim bastim gidiyorum. 12 km sonra bogulma silkeleme oldu aracda. sonrasinda motor sistem arizasi yazarak kirmizi isigi yakti. saga cektim hemen. kontgi kapatip tekrar calsitirdim 100 metre sonra tekrar ynisi oldu. esim ve cocugumda yanimda oldugundan biraz daha panikledim acikcasi iki seritli sapa bir patika yolda kus ucmaz kervan gecmez gecenlerinde ancak silme teget gectikleri bir yerde kalakaldim. Total Musteri hizmetlerini aradim hep soylediklerinin tersine bes para etmez lanet bir sistemleri var ve killarini bile kipirdatmadilar. yok yol yardimi yok asistan hizmetleri yok musteri memnuniyeti vs vs vs... ikinci defa bilmedigim bir totaldan basima bu olay geldigi icin hic kipirdatmadim araci. bir sekilde benzinligin telefonunu bulup durumu anlattim. tabiiki kabul etmek istemediler. ama totalden yedigim golu tersine cevirerek anlattim. ustalarini gonderdiler.bilgisayara bagladilar arizayi sildi silince duzeliyor fakat 100 metre gitmeden yeniden yapiyordu. lakin mazottan oldugu artik iyice belirmisdi. cekici istedim adamin dukkana cektirdik ama bu arada yaklasik 3-4 saat gecti ve sinirlerimiz yay gibi gerilmisti. deponun bosaltilmasini talep ettim benzinligin sahibide geldi israrla kendilerinde olmadigini belirtiyordu. lakin ayni gun tum gun ayni aracla gezdik ve yetkili servisde a'dan z'ye komple ekspertize girdi. aracdan olmadigi aleni sekilde acikti. depoyu bosalttilar bu arada ornek aldim kenara koydum. benzinligi sahibi bir yandan israr ediyordu kesinlikle kendi mazotundan olmadigini ama bir yandanda basimizdan ayrilamiyordu. usta depoyu komple bosaltti. araci aldigim kisi ve sigrtaci olan aradasida Allah razi olsun gik demediler her seyimize kosturdular kalktilar geldiler bizi almaya fakat plani bozmak istemedik biz. shell'den mazot alip gelmisler. onlarin getirdigini koyduk teste ciktik tik yoktu bir kanatlari esik gibi gidiyordu arac yine. ustada mazottan olugunu biliyor bize soyluyor fakat anlasmasi oldugundanmidir arkadasi oldugundanmidir nedir benzinlik sahibinin yanida net ve acik konusamiyordu. sonuc olarak adam bizim 170 lirayi geri verdi. ama 50 lira cekici ve 50 lira usta parasini ben odedim. arti olarak bu islem komple 5 saatimize mal oldu. netice olarak su an elimde ornek var ve test ettirmek istiyorum. totale gonderecegim ama ikiye bolup yarisini gonderecem. geri kalanida baska nerede test ettirebilirim. totalden gelebilecek tek bir cevaa bu saatten sonra guvenci kalmadi. olayla ilgili ailem disindada iki tane sahidim var neticede. gerekirse mahkeme gerekirse suc duyurusu ne gerekiyorsa yapmaya hazirim. ikinci numuneyi nerede yasal olarak test ettirebilirim ? bu konuda adres telefon kurum kurulus nasil bir yardiminiz olabilir ?