Boyle bir şey var sanırım nette baktım cok net bulamadım birşeyler farklı farklı seyler yazıyor geçenlerdede Alp isimli arkadaştan duymuştum varmı detaylı bılgısı olan yada gıdecek olan arkadaşlar?
Printable View
Boyle bir şey var sanırım nette baktım cok net bulamadım birşeyler farklı farklı seyler yazıyor geçenlerdede Alp isimli arkadaştan duymuştum varmı detaylı bılgısı olan yada gıdecek olan arkadaşlar?
Volkswagen sahiplerini unutulmaz bir sürüş deneyimi bekliyor. 31 Mayıs'ta İstanbul Park'ta başlayacak sürüşlere kendi Volkswagen'inizle katılabilir, bu heyecanı hissedebilirsiniz. 31 Mayıs, 1 - 28 � 29 ve 30 Haziran tarihlerinde İstanbul Park'ta bu deneyimi yaşamak istiyorsanız Volkswagen Türkiye : 404 adresindeki formu eksiksiz olarak doldurmanız gerekmektedir.
Katılım Koşulları:
F1 pistinde sürüş deneyimine katılmak için 18 yaşından büyük olmanızve ehliyetinizin yanınada olması gerekmektedir.
Sadece formu dolduran kişi test sürüşü yapabilecekdir.
Kaydınızın yapılabilmesi için katılım formunu eksiksiz doldurmanız gerekmektedir.
Test sürüşü öncesinde hazdanan taahhütname imzalanmalıdır.
Araçlar sürüş öncesinde profesyonel ekipler tarafından kontrol edilecek, piste çıkmaya uygun bulunmayan araçların katılımına izin verilmeyecektir.
Sabah 09:00'da ve akşam 14:00'da teorik eğitim başlayacaktır.
Test sürüşüne sabah katılmak isteyen misafirlerimizin 08:30'da, akşam katılmak isteyen misafirlerimizin ise 13:30'da İstanbul Park ana giriş kapısındaki yönlendirmeleri takip ederek PaddoCk alanındaki Volkswagen alanına gelmeleri gerekmektedir.
1 takım lastik , balata ve disklere mâl oluyor demişti bir arkadaş bu organizasyona katılıp piste çıkmak :)
Mehmet bi tur versene :p
Bende isterim o kadar tramer baktım ettim :D
geçen yaz gitmiştim scirocco r kullanmaya
gayet güzeldi valla
balatalar yenı değiştim lastıkte sıkıntı değil jant alıcam zaten ama dısc de bıtıyorsa sıkıntı :)
kuzenim barış roccoyla çıktı geçenlerde :) yazar birazdan :)
ww dediğine göre benim vos la gidebilirim :)
sciroccocu kankalarımla test sürüşü yapacamm yihuuu :) memet gidiomuyuz pampaaa