-
ANTALYA takashi teg ve red esay
-
-
maşallah guzel kareler :)
-
-
-
maşallah gercekten ıkısıde ok gıbı yakından canlısı daha bır ıyı kazasız belasız
-
masallah güzel kareler teg sanırım yakın zamanda konyadaydı :)
-
Abi o jantların üzerinde ki yazıları acilen silersen,
Ön-arka tamponda ki b18a'ları silersen,
Takashi TEG'i silersen çok daha güzel olur bence.
2tane kare plakalık, turuncu tampon sinyalleri, jdm farlar ve kafadan biraz daha bastın mı çok güzel olur.
Maşallah TEG'e ve SI'ya
-
Maşaallah. Tegin gereksiz stickerleri olmazsa mükemmel olur:)
-
arabalar yanıyor maşallah...
-
teşekkürler. geçen hafta konyadaydım evet. sticker konusundaki tavsiyelerinizide mutlaka gözden geçiririm..
-
maşallah güzel kareler :)
-
Maşallah çiçeklere :icon_tup: terrada çok gzl kareler yakaladık eline koluna sağlık gökhan abi.:icon_tup: Bnm telefondaki videolarıda atabilsem güzel olacak..:D
-
maşallah araclara bende bgn antalya geldim gezerken gordum aracları ::) honda muhabbetı gecıyodu tesaduf teg le sı yı gordukk :))
-
ya bırakın foto çekmeyi,rus patlaması var şu sıralar onlarla görmek isteriz sizi :D:D
maşallah güzel kareler..
-
Alıntı:
JDM VTİ Nickli Üyeden Alıntı
Abi o jantların üzerinde ki yazıları acilen silersen,
Ön-arka tamponda ki b18a'ları silersen,
Takashi TEG'i silersen çok daha güzel olur bence.
2tane kare plakalık, turuncu tampon sinyalleri, jdm farlar ve kafadan biraz daha bastın mı çok güzel olur.
Maşallah TEG'e ve SI'ya
+124123123
gördüğüm en temiz tegi bu halde görmek üzdü valla beni.aman abi eski dükkan camlarına yapılan yapışkanlara benziyor.acilen sök bence.
araba çok güzel onlarda çıkarsa çok daha güzel olur.allah kaza bela vermesin.tekrar tekrar maşallah araca.
-
aracı yakından konya drag yarısında gordum guzel aractı tek begenemdıgım yonu on tampondakı b18a2 yazısı oldu yazılabılır de bu yazı karakterındenmı veya cok buyuk yazılı oldugundan mı yakısmamıs olarak gordum
-
maşallah takaşilere
kırmızı 1 teg alasım geldi :D
-
Masallah cok basarılı kareler. araclarında masallahı var.