-
forza motorsport 4 BMW M5 gameplay(forza 3 ve gt5 ile görüntü kıyaslamalı)
-
Ekim 2011 deniyor çıkış tarihi için şahsen ben merak ile bekliyorum..
-
oyun bence kusursuz bir şekilde geliyor,sabırsızlıkla bekliyorum.
-
Microsoft'un adamlarından Cem iş başında ( Diğeride Onurcan zaten ... ) Zorla aldırcaksınız ulan bize şu xbox ı :D
sağol bro paylaşım içn bi çıksında alalım buna bide adam gibi tv de almak lazım tam hakkını vermek içn sonra direksiyon ( battık ...)
-
Alıntı:
Eriador Nickli Üyeden Alıntı
Microsoft'un adamlarından Cem iş başında ( Diğeride Onurcan zaten ... ) Zorla aldırcaksınız ulan bize şu xbox ı :D
sağol bro paylaşım içn bi çıksında alalım buna bide adam gibi tv de almak lazım tam hakkını vermek içn sonra direksiyon ( battık ...)
2 gündür beceremesemde yalandan oynamya calısıyorum ququ'da sesler fln fisman herşeyine bittim valla oynamadıysan oyna kesin aldırır adama :D
-
Benim eski evde vardı paso yardıyordum + Barkında da vardı onun kafasına basıyordum :D alıcam bende yenisini bekliyorum bağzıları diyor yeni cihaz çıkacak filan ondan beklemedeyim
-
Forza PC için çıkmıyor mu sadece Xboks mu ?
-
İyi güzelde hangi birini oynayacazzz vakit yokki... Üniversitedeyken yardırmak vardı artık geçmiş ola...
-
tek bısey soyleyebılırım ılk olarak dıreksıyon tepkılerı cok hızlanmıs.
normalde bu kadar hızlı deıldı (goruntude)
-
oyun güzel gelecekte şu bizim boxlara g25le g27leride tanıyacak bişey yapsalar XFPS ye gerek kalmadan çok daha güzel olacak
-
Uzman bayiliyorum senin su forzayi yasatma istegine, tr sartlarinda helede gt5 turkceyken zor bundan sonra forzanin gt5 musterisini calmasi, ama sesler iyiymis baskada bi cacik yok zaten
-
şu xbox akıllılık edip g25 e destek verse bak nasıl alıyorum :D evimde ps3 ve g25 im varken gidip xbox ve fantec masrafı yapmak hiç akıllıca gelmiyor :D
-
Alıntı:
bs type-r Nickli Üyeden Alıntı
Uzman bayiliyorum senin su forzayi yasatma istegine, tr sartlarinda helede gt5 turkceyken zor bundan sonra forzanin gt5 musterisini calmasi, ama sesler iyiymis baskada bi cacik yok zaten
kanka cem yanlız kaldı ondan milleti çekmeye çalışıyo gt5 halen kral :p
-
Alıntı:
Eriador Nickli Üyeden Alıntı
hahah :D ben cok uzak kaldim bu siralar ya oynayamiyorum..
Ya satin g25 leri fanatec alin nasil olsa her konsola uyuyor, bu sebepten cok guzel bir yatirim olur. Ileride gt6 cikar 5 sene sonra falan, onu da oynarsiniz :D
Ses disinda fizik motoru cok farkli gt serisi ile, ben sahsene cok daha gercekci buluyorum. MEnu lerin turkce olmasi vs cok fazla birsey degistirmez muhtemelen. Zaten forza nin menusunde 3-5 birsey var gerisi hepimizin anlayacagi terimler. GT serisine tek ozendigim olay su ehliyet kismi... Keske Forza da da o tip birsey olsa tadindan yenmez gercekten
-
g25 para etmiyor 2. el de fantec de dunyanın parası ya :D hep aklımın bi ucunda ;)
-
uzman ıyı forzacı yapmısm senı walla =) helal kardesım
-
Alıntı:
onursumer Nickli Üyeden Alıntı
g25 para etmiyor 2. el de fantec de dunyanın parası ya :D hep aklımın bi ucunda ;)
olum geçen enişte gitti fransaya bulmuş fanatec fiyatı görünce one lan m direksiyonmu alıyoz demiş vazgeçmiş :)
-
Alıntı:
typer46 Nickli Üyeden Alıntı
kanka cem yanlız kaldı ondan milleti çekmeye çalışıyo gt5 halen kral :p
haha yok kanka siz ztn oynamayı bilmiosunuz gt5 de oynasam çok beraber oynayamazdık :hahaha:
-
Alıntı:
bs type-r Nickli Üyeden Alıntı
kanka sanada yazayım videoyu izledyisen forza 3 bile üstünken gt5 den forza 4 görüntüde dahil ezmiş gördüğün gibi daha ne olsun
ama dsg şanzımanlı bir minim olsun istediğimde söz gt5 oynıcam :hahaha: