Arkadaşlar pazar günü yapacağımız Drift organizasyonunu tv de yayınlatmak gerekiyor.TV lerde otomobil programı yapan tanıdığı , dostu olan var mı ? Kameraman olarak çalışan arkadaşlarınızda ayarlayabilir belki.Bu konuda yardıma ihtiyacım var.
Printable View
Arkadaşlar pazar günü yapacağımız Drift organizasyonunu tv de yayınlatmak gerekiyor.TV lerde otomobil programı yapan tanıdığı , dostu olan var mı ? Kameraman olarak çalışan arkadaşlarınızda ayarlayabilir belki.Bu konuda yardıma ihtiyacım var.
var gankaaa call me:P
Göktana bi ulaş istersen taylanddaki çekim yapan elemanın numarası vardı onda ilgisini çeker die tahmin ediorum... ;)
O motorsiklet programı yapıyordu abi.Olmaz o yani.
Mustafa adamın moto prog. yaptığını biliorum ve çekim yapıp sağa sola sattığını da biliorum sen ara bi konuş dinle beni canım ;) Öpüyorum çok :)
Orrayt ama yetmez daha lazım .
Bi de tv8de Uğur Ersözün sunduğu bi program vardı onlarda ilgilenirler istersen bi mail at ya da telefon numarasını bulursun kolaylıkla ;)
Uğurun programını bulamadım tv 8 de. TElefonu vardı bende zaten ama değiştirmiş sanırım.
trt 1 devardı oto gündem miydi neydi geçen lerde izlemştim gayet basarılı
http://www.trt.net.tr/wwwtrt/progdet...unu=08.09.2007
çaarın Uğur Dündarı :D temiz şartlarda gazlıyoruz diye:D
STARWAYS FİLMCİLİK & REKLAMCILIK
İletişim Bilgileri
Adres: Hariciye Konağı Sok. 7-9 D:5 Gümüşsuyu / İST
Telefon: (0212)292 24 92
Fax: (0212)292 24 97
E-Mail : info@modifiye.tv
" Anıl çocuk sayılacak yaşta giriştiği ticaret hayatına süper marketlere yasal olmayan hormonlu meyve ve sebzeleri satarak zengin oldu.Halk sağlığına oluşturduğu tehtid sorulduğunda ise ,bırakın allasen, demekle yetindi."
:D HAHah İşin stresinden karnıma ağrılar girdiği dönemde iyi güldüm. Saolun :)
Alternatifleri bekliyorum arkadaşlar halen.
Ugur'un ordaki program bitti sanırım ama tanıdıgı cok var, 533lü numarası mı var sende?