-
"FC" Kangoo German & Hella Style
-
masallah FC Kangoomuzaaa fenalarda:icon_tup:
-
-
Maşallah FC'ye :) Ön camındaki FC Kangoo Sticker'ini yerim senin :D :D
Ellerine saglık abi :)
-
maşallah hellaflush yakışmış
-
fotograflar sapancadamı çekildi benmi benzetiyorum acaba? arabaya diyecek birşey yok tarzı farklı :)
-
Sapancada otobanla göl arasında olması lazım :) bende oralara benzettim aqua parkın oralar =)
@Edit. Bahsettigim yermiş :)
-
Kocaelindeyim ama şu keretayı bir ben göremedim. Y.kaptan taraflarına gelmiyor mu yahu ? :)
-
Maşşallah Allah nazarlardan saklasın. gerçekten güzel olmuş.
ancak 2 tane detay gözüme takıldı, sizin gibi titiz adamların yapmayacağı iş aslında :D 1. si araba bu kadar temizken motor içi bana kirli geldi, 2. ise aküyü arka paspasa koymuşsunuz, onu bagaja alsanız görsel olarak daha güzel olacak gibi geliyor.
-
kırkpınar bağdat caddesi amcamın evinin oraları :) bidaha gelirseniz hükümet konağı karşısındayım beklerim herzaman Gönen Emlak diyin kime sorsanız gösterir :)
-
Ehhh seni be kanka hergün yeni birşeyler peşindesin cam fanus yaptıralım FC ye artık o vaziyete geldi yani masallah =))
-
Alıntı:
VTİ1035 Nickli Üyeden Alıntı
masallah FC Kangoomuzaaa fenalarda:icon_tup:
Tesekkurler Kankacım :)
Alıntı:
driftboy Nickli Üyeden Alıntı
Maşallah FC'ye :) Ön camındaki FC Kangoo Sticker'ini yerim senin :D :D
Ellerine saglık abi :)
Bende Yerım :D
Alıntı:
nakayama Nickli Üyeden Alıntı
maşallah hellaflush yakışmış
Tesekkurler Kardesım :)
Alıntı:
atilla54 Nickli Üyeden Alıntı
fotograflar sapancadamı çekildi benmi benzetiyorum acaba? arabaya diyecek birşey yok tarzı farklı :)
Sapancada Cekıldı :)
Alıntı:
driftboy Nickli Üyeden Alıntı
Sapancada otobanla göl arasında olması lazım :) bende oralara benzettim aqua parkın oralar =)
@Edit. Bahsettigim yermiş :)
:D
Alıntı:
Onno Nickli Üyeden Alıntı
Kocaelindeyim ama şu keretayı bir ben göremedim. Y.kaptan taraflarına gelmiyor mu yahu ? :)
Kaptan Tarafına Bazen Gelıyorum :) Genelde Arac Carsıda Duruyor
Alıntı:
VTEC® Nickli Üyeden Alıntı
Maşşallah Allah nazarlardan saklasın. gerçekten güzel olmuş.
ancak 2 tane detay gözüme takıldı, sizin gibi titiz adamların yapmayacağı iş aslında :D 1. si araba bu kadar temizken motor içi bana kirli geldi, 2. ise aküyü arka paspasa koymuşsunuz, onu bagaja alsanız görsel olarak daha güzel olacak gibi geliyor.
Tesekkurler Bu Guzel Yorum Icın Motorumuz Bıraz Pıslenmıs Haklısınız Temızlenıcek Bu Hafta Sonu Akunun Yerını Ozellıkle Koltuk Arkasına Koyduk Zaten Arka Koltuklar Kullanılmıyor Pek :D
-
Maşallah kaplamalar güzel olmuş :)
-
jant rengi 10 numara olmuş ;)
-
kanka eline sağlık güzel kareler :)
yavrum maşallah kangoo fenalarda yine :) kangoo stickerını emre bana ilk attığında sana çok fena bi süpriz yapcaktımda vazgeçtim sonra :D:D:D
-
Alıntı:
atilla54 Nickli Üyeden Alıntı
kırkpınar bağdat caddesi amcamın evinin oraları :) bidaha gelirseniz hükümet konağı karşısındayım beklerim herzaman Gönen Emlak diyin kime sorsanız gösterir :)
Bu Hafta Sonu O Taraflardayım Buyuk Ihtımal :)
Alıntı:
Hasan USTA Nickli Üyeden Alıntı
Ehhh seni be kanka hergün yeni birşeyler peşindesin cam fanus yaptıralım FC ye artık o vaziyete geldi yani masallah =))
Ehh Senı Bee Bu Yorum Benı Benden Aldı Kanka :D
Alıntı:
SiMaO Nickli Üyeden Alıntı
Maşallah kaplamalar güzel olmuş :)
Tesekkurler :)
Alıntı:
AvcI Nickli Üyeden Alıntı
jant rengi 10 numara olmuş ;)
Tesekkurler :)
Alıntı:
S.Mert Nickli Üyeden Alıntı
kanka eline sağlık güzel kareler :)
yavrum maşallah kangoo fenalarda yine :) kangoo stickerını emre bana ilk attığında sana çok fena bi süpriz yapcaktımda vazgeçtim sonra :D:D:D
Sagolasın Kanka :)
Suprızlere Acıgım Kanka Beklıyorum Suprızını Hadı Yap Bakalım :D
-
Maşallah Fc Ye.
Daha Dokunma Şu Arabaya :D Kalsın Böle Biraz :D
-
Alıntı:
The_Doctor Nickli Üyeden Alıntı
Maşallah Fc Ye.
Daha Dokunma Şu Arabaya :D Kalsın Böle Biraz :D
yok rahat duramaz en fazla 1 hafta :D
-