-
lastik yorumları
yeni lastik alacaklara öneri olucak şekilde herkez kullandığı marka model lastikler hakkında olumlu ve olumsuz yorumlar yazsın derim ve sabitlensinki güncel dursun ;)
ben 2 hafta önce 225/45/17 kumho ku25 aldım fakat hiç memnun değilim yol tutuşu berbat, aracım dört çeker olmasına rağmen şerit değişimlerinde yana geliyor... hafta başında iade edeceğim
-
Kanka keşke ku31 alsaydın
Ben ku31 kullanıyorum gerçekten bizim araba için yapılmış sanki lastik, o derece memnunum.
Bundan önce bende 18'lerle ku25 kullandım çok kötüydü biliyorum.
-
25i bilmem ma 31 paarasina gore cok guzel lastik...
-
ku31 bende kullandım güzel lastik, bu sefer ku25 deneyelim dedik rezil çıktı...
-
Hankook k110 v12 oneririm
-
bir ay önce dunlop sp sport lm703 yazlık lastik aldım 4 tane gayet memnunum tavsiye olunur.
http://img717.imageshack.us/img717/6...portlm703t.jpg
Uploaded with ImageShack.us
-
ku 25 kullanıyorum bende 205 40 17 65 bglik clio için kuruda yeterli fakat suya deymesin acapi kötü ama yaz lastiği olduğu için bide markası kumho oldugu için normal şeyler bunlar.
yolda çok geziniyor evet anlamsız anlamsız sağa sola gidiyo sert direksiyon hareketlerinde ama ilk başlarda öyleydi şuan eskisi gibi olmuyo.
Ama kimseye önermem bunu lastiği :)
-
225-45-17 kumho ku31 kullandım çok memnun kaldım.
-
Bende su an kumho kullaniyorum hic memnun degilim bridgestonedan sasmayin derim
-
Lassa impetus kullandim cok memnun kalmistim meg1 de suan michelin var primary hp yari durumda disleri bi lastik bukdr dandikmi olur araba durmuyor:D michelini blirsiniz yumusak diye heryeri catlamis
-
Bridgestone turanza er300 kullanıyorum gayet memnunum ıslak kuru gayet güzel..Bıraz ısınması lazım lastiklerin okadar..Tavsiye ederim
-
Starmaxx in 205 45 17 ultra sport lastigini kullanıyorum gayette memnunum 3 ay oldu.
-
dün lassa impetus revo aldım,önceki lastiğim continental premium comtact idi.lassayı taktım pişman oldum.ben gene conti alcaktım ama peder işte,sessizlik konusunda güzel ve sessiz lassa,ama onun dışında rezil desem yeridir,araba sekiyo 60000 km yapmış contilerle 140 la girdiğim viraja lassalarda 90 la girdim arka oynamaya başladı ki düz yolda bile azcık yol pütürlüyse araba gezmeye başlıyo lassada aman lassaya bulaşmayın.ha efendi gibi gezerim diosanız bence güzel ama hızlı kullanmaya gelmiyo
-
205/45/16 adrenalin kullanıyorum yarım saat ısınması sürmesi dışında yaz kış çok iyi bi lastik
-
Michelin PRIMACY HP yeni aldım ıslak kuru farketmiyor süper...ne yol sesi ne yol tutamama...çok iyi lastikmiş..
-
Performans lastiğinde Bridgestone potenza s001 , parasının hakkını fazlasıyla veriyor..
Standart binek otomotiv Goodyear efficientgrip , ıslak kuru farketimiyor çok iyi..
-
Bmwde bridgestone s001 kullaniyorum cok memnunum hem yol tutuyo hemde kolay kolay balon yapmiyo :)
Minide 5000km once aldigim ku39 lar var suanda bitik durumdalar nasil bu kadar cabuk bittiler anlamadim bridgestone re002 adrenalin alicam miniyede bakalim eskisini hic sevmiyodum ama yenisini denicem adrenalinin :)
-
195/55/16 Turanza Er 300, ıslak-kuru yol tutuşu çok iyi hatta karda bile adamı üzmüyor:)
-
michelin pilot exalto II, batu'nun corollasında ıslakta kuruda denemişizdir defalarca çabuk ısınır, gayet iyidir yol tutuşu. tavsiye edilir.