Bir kaç değişik açıdan çekmeye çalıştık. Gerçekten çok eğlenceli bir kamera.
Hero GoPro on Scirocco on Vimeo
Printable View
Bir kaç değişik açıdan çekmeye çalıştık. Gerçekten çok eğlenceli bir kamera.
Hero GoPro on Scirocco on Vimeo
çekimler çok güzel olmuş :D
Trafik kuralları uyuma gelirsek :D:D:D
Sağol Yiğit. Bu arada 1.25 te ki arac sahibi bize üyeydi sanırım. Tam Bigchefsten cıkıyordum, önümden güzel bir koptu ama o ara çekmiyordu kamera :) Tam helal olsun derken, polis sirenini duyduk. Ceza kitlememiştir umarım.
keşke benide cekeydin ya :D tam kameryı kapatcak zamnı bulmuşsun : ) ama cezayı yedik : )
Zeynepte dedi ama siz 10sn gecikecek kdr yavaş gelseydiniz direk kayıttaydınz :)
harika kayıt. cihaz gerçekten kaliteli.
bidahkine p.m atta tam vaktinde cikayım : )
Elinize sağlık çok eğlenceli makine kaç saatlik çekim yapabiliyor?
Paladium'un oralar.
Polisin durdurduğu araç sanırım;
http://www.facebook.com/profile.php?...type=1&theater
Görüntü kalitesi çok güzel maşallah. Kaputun üzerine mi monte ettiniz bir ara , yoksa ön cam arkasından mı çekim yapıldı ?
hahah Aliyi mi çevirdi:)
Teşekkür ederim, üzerindeki micro karta göre değişiyor çekim süresi. 16GB var suan, yaklasık 2-2.5 saat çeker diye düşünüyorum. Sarjı da cok iyi dayanıyor. Bütün gün çekim yaptım yaklaşık %15 sarjı gitti. Üzerinde hic ekran olmadıgı icin, sarjı da gereksiz harcamıyor tabi.
Yolu çekerken önce kaputa, sonra sunroofun üstüne yapıstırdım. İç çekimlerde de ön cama yapıstırdım. Konsolun plastigini tutmadı. Ama cam ve kaput gibi sert maddelerde sorunsuz yani.
Su da geçirmediği için yağmur bile olsa canavar gibi çekiyor valla.
çok eğlenceli bi video olmuş ellerinize saglık ..
Hakan cım çok güzel çekimler olmuş,fiat ı pahalı birşeymi bilgin varmı.
Türkiye distribütörü beykoz'da bir firma. 700-750 TL civarı satıyorlar 2 yıl TR garantili olarak. Ancak yurtdısına cıkan varsa 400 TL ye alıp gelebilir.