evet arkadaslar ayın 19 dA evlılık yıl donumum ve gıdılecek duzgun bır mekan arıyorum fıyatlar faıs olmazsa ıyı olur tum onerılerı beklıyorum yardımlarınızdan dolayı sımdıden tesekkurler
Printable View
evet arkadaslar ayın 19 dA evlılık yıl donumum ve gıdılecek duzgun bır mekan arıyorum fıyatlar faıs olmazsa ıyı olur tum onerılerı beklıyorum yardımlarınızdan dolayı sımdıden tesekkurler
lacıvert resturandda yemek yenılebılır
2. köprünün orada yıldız teknik üni nin bir restaurantı var gayet güzel nezih manzarada bir o kadar iyi rakamlarda çokda uçuk değil.
lacıvert cengel koydekı galıba
y.teknık unı. ordakı ısmı fılan varmı acaba
konuyu takipteyim bilmediğim güzel biryer çıkar diye 19.07 de benim 4. yılım olacak inşallah
sorty nın ıcındekı resturandlarda yemek yenınebılır sonra gece eglenceye kalıtabılırsınız
Kız kulesi önerebilirim.
OHOOOWWW,
ben 2 hafta önce hallettim o işi :D
Çengelköyde DENİZ YILDIZI restaurant'a gittim.
Teras'ında yer ayırttım, boğazın ortasında gibi hissediyorsunuz kendinizi. güzel bir manzarası var.
kalamarını çok beğendim, balıkta harika idi. mezeler falan da çok başarılı idi.
iki kişi 150-160TL gibi fiyata çıkabilirsiniz içkiyi aman aman abartmadığınız sürece...
Yildiz Hisar
Burası
köprüyü tutacakmış gibi bir mekan o derece :D
yemekleride güzeldir
lacivert gayek şık bir mekandır,tavsiye ederim.
yıldız hisara gittim 2. yıldönümüydü sanırım :D ilk kez gidecekler için tavsiye ederim :D
yıldız hisardan 2 kişi içkili ne kadara çıkarız :)
ben gittiğimde ahım şahım pahalı biryer değildi sonuçta vakıf yeri :D
yıldız hısar oncelıklı bakalım daha farklı mekanlar gelecekmı acaba
yıldız hisara nasıl gıdıcez beyler fıyatlar nasıl
bende 2 yıl önce gitmiştim.
iki kişi içkide dahil 100 lira gibi bir rakam (içkiden kasıt birer tek atmıştık :D) vermiştim şimdide olsa olsa 150 gibi rakamlara çıkılır sanırım belkide hala aynıdır :D
Yıldız Teknikde okumuştu ama fena yerler kapatmışlar zamanında otombil fotolarını çektirmek isteyenlerde otoparkını kullanabilir arka planda köprü manzaralı filan :)