Merhabalar.Bu aracı kendime düşünüyorum fakat bileniniz varmıdır? Plakadan sorgulayabilirmisiniz? Şimdiden teşekkürler.
Volkswagen Golf 1.6 1980 Model 7.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Kahverengi renk
Printable View
Merhabalar.Bu aracı kendime düşünüyorum fakat bileniniz varmıdır? Plakadan sorgulayabilirmisiniz? Şimdiden teşekkürler.
Volkswagen Golf 1.6 1980 Model 7.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Kahverengi renk
Adetten güncel :)
Bu arabayi muayneden gecirme zor bence. Fiyatta pahali geldi bana
bi ara ankarada satılıktı bu 5.850mı neydi o zmn arkadaş ilgileniyodu. Fiyatı maks. 5 olmalı ;)
ben de merak ediyorum bu arabayı. talibi çıkmazsa ben düşünüyorum :D
tek donanımı hız göstergesi olan araç için 7bin iyiymiş:D
birde merak ediyorum bu mk1-2 golflerin kaç tanesi orjinal fabrika çıkışlı dizel acaba
öntampon orjinal deil
bide çok işi var 7 bın etmez bence bu araç cok fazla yazmıs eleman
bana göre mk1 için çok para
bu paralara mk2 var 2 lira daha koysan mk3 alırsın :D:D
günlük düşünüyorsanız en kötü MK2 olmalı
yav arkadaş bütün araçların fiyatları yükseldi bune ya 7.000 liraya golf mk1 mi olur
7 bin ona vermektense bence bu arac daha mantikli..
Volkswagen Golf 1.6 TD 1984 Model 8.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Lacivert renk
7 binin ustune 1bucuk daha harcasaniz yine de bu ayara gelmez..
göstergeleri mil miydi bunun?
eray abininin golf var 12 ıstıo gerçi ama
2 ay önce aksarayda komple kaporta boyadan çıkmış motoru yapılmış tek kapı mk2 dizel 6 liraya satıldı kayseride şimdi 9 lira istiyorlar
Ali 7000liran varsa al bi ef civic tek kapı ooh mis :D 7 milyar buna verilmez
Bana önerebileceğiniz mk1 varmıdır tek kapı özellikle.Dizel olursa daha iyi olur hatta.Çıkabilceğim max bütce 7000tl ne yazıkki.Ben toplamak istiyorum açıkcası.Günlük binilecek zaten.Renk olarak özellikle yeşil ve bakır rengi arıyorum fakat nasıl olsa kaportaya gideceğinden renk değişimi yapılabilir sorun değil.
Aslında hondada düşünüyorum ama en azından eg kasa düşünüyorum.Sanırım 7000tl lerede eg imkansız :(
düşünürsen motoru sıfır toplanmış alfa 75 var yürüyen ve motor sıkıntısız arkadan itiş 2.0 twinspark dyno 162hp , sadece sol arkada çok ufak bi vuruğu var bide ön tamponun bağlantısı sorunlu..