arkdaşlar clio 1.6 rxt aldım 1999 model aracım kesiciye girmiyo ve saçma sapan sesler çıkarıyo üst devirlerde sorun ne olabilir acaba iyi forumlar ....
Printable View
arkdaşlar clio 1.6 rxt aldım 1999 model aracım kesiciye girmiyo ve saçma sapan sesler çıkarıyo üst devirlerde sorun ne olabilir acaba iyi forumlar ....
6200 devirde devir kesmesi lazım
lpg varmı araçta?
LPG yok km 101.000 de
5.400 devir civarında böyle boğluyo gibi bi ses geliyo bende zorlamıyorum ..
tüplü tek noktalarda olur böyle şeylerde benzinde varsa bilemem bi bilen yazar
aynen 6200 de kesmesi lazım 5400 den sonra boğuluyo gbi derken gazmı yemıyor ne oluyor?
Katalitik konvektör'e baktırın içi dökülmüş tıkanmış olmasın..
katalitik parçalanmıştı yeni aldım 2 hafta önce matayın kataliğini @ crazydog gaz yiyo da daha fazla gitmiyo dizel gibi kalıyo
Hava filtresi - bujiler- Bobin yetmiyor olabilir
En kötü enjektör gidik olabilir
hepsine bakıldı bi sorun bulunmadı zaten K&N filtr kiti var
oksijen sensörüne bir baktırın derim
Aynen Oksijen sensörüne baktırın sizde madem
evt bu hafta içi gidip baktırıp sonucu tekrar paylaşıcam bilgiler için teşkkürler
ilginc geldi valla baktirdiktan snra yazarsan buraya iyi olur merak ettim bende
Bir tamirci atasözü vardırki sanayide;
Çözümsüz işlerde bu iş Oksijen sensöründen değilse 40 yıllık meseleği bırakırım :D
O misal oldu
Oksijen sensörü hatası zaten clipte gözükçektir varsa şayet tanıdıgınız servis veya clip cihazı baktırın boşada para vermeyin O2 sensörüne
yazıcam merak etmeyin de inşallah öyle oksijen sensörü vs tarzı ufak şeylerdir beyinle ilgili sıkıntı falan çıkmasın ozaman büyük sıkıntı.... Bu aRada clip cihazını bursada araştırmam baya uzun zaman alıcak heralde :)))))
boşta gaza yavaş yavaş basınca da yapıyormu?
ayrıca ateslemede bı sorun olsa ılk gaza yuklenınce sacmalar gıbıme gelıyor.
sente de flan bişi olmasın:beuj:
yok yapmıyo onu sadece +4600 d/d sonrası