http://3.bp.blogspot.com/_JLlcYnpnKg...kli_Sahili.jpg
Edirne Keşan'a bağlı Erikli yi bilen yada bu haftasonu oralarda olanlar varmı nasıl bir yerdir gidilirmi gece nasıl gündüz nasıl :cool:
Printable View
http://3.bp.blogspot.com/_JLlcYnpnKg...kli_Sahili.jpg
Edirne Keşan'a bağlı Erikli yi bilen yada bu haftasonu oralarda olanlar varmı nasıl bir yerdir gidilirmi gece nasıl gündüz nasıl :cool:
erikli mecidiye taraflarını bilirim bizimde çiflik evimiz enez tarafında Deniz ve Kum için TR deki en temiz yerlerden biri diyebilirim ancak geceleri eğlence epey zayıf eriklide mecidiyede sıkılırsan Enez e geçebilirsin gerçi orasıda pek okadar hareketli değil... Diğer yandan 24 saat insanları sıcak kanlıdır...
erikli harıka bıyer.
aile ortamının bıraz daha yogun oldugu bıyer denızı kumu çok güzel.
Neredeyse çocukluğumun her yazı orada geçmişti. İşçimen otelin karşı sokaklarının bir tanesinde yazlığımız vardı. Eski hali çok daha güzeldi, son zamanlarda ( ki son zamanlar dediğim 13-14 sene öncesi ) çok büyümüş, çok fazla günübirlikçi gelmeye başlamıştı. Tadı kaçmıştı yani..
Ama gene de gerek istanbula yakınlığı, gerek denizinin temizliği sayesinde gidilebilir, güzel vakit geçirilebilir bir yer..
Elbette 13 senede çok şey değişmiştir, son halini bilmiyorum..
2 sene evvel gitmiştim..erikli hotel'in diskosu var önünde.gayet güzeldi ortamı;)
bu cumartesi bi akalım diyorum :) deniz kumu güzel sakin bir yer her zaman iyidir
en kuvetli sivrisinek ilacını almanı tavsiye ederim sinekleri meşhurdur :)
Hava 35 dereceyken denizin 5 derece olduğu yer..
küçüklüğüm oralarda geçti,bizede yakın oldugu ıcın yazları hep gıderdık,kafa dinlemeye birebir tavsiye ederim denizide çok temızdır
doğduğumdan beri yaz kış sürekli gideriz genesisin olduğu yerdeydi evimiz sattık başka yerden aldık aşırı ses vardır atarilerin olduğu yerde kalmak için o taraflar pek uygun olmayabilir günlük evlerden tutabilirsiniz fiyatlar pahalıdır biraz daha üzerine koysanız antalya bodrum tarzında yerlerde güzel otellerde kalabilirsiniz fiyatlar o civarda oluyor temmuzda ayrıca denizi güzeldir mükemmel ötesi berraktır dünyanın kendini temizleyen 3.denizidir katiyen tek bir pislik yoktur denize girdiğiniz andan itibaren mırmırlar ayağınızın dibine gelir bastığınız yerlerden beslenir. akşamları eğlenmek için yeşil bar, erikli motel, turkuza yeşil bar keyif cafe, ve bikaç mekan daha vardır ancak şunu söylemek gerekirse ben kavgadan gürültüden yoruldum orada artık soğudum gitmek bile içimden gelmiyor
genesis halen duruyor zaten genesis dayımındı devretti ilgilenemediği için 5-6 sene oldu bizde tam karşısındaki sahile çıkan yolda oturuyorduk genesise 20-30 metre falan uzaktaydık demek farkında olmadan komşuymuşuz evren abi :)
bızım gıttıgımız zamana mı denk geldı bılmıyorum ama , yuzlerce ugur bocegı vardı her yerımıze yapıstı. Sahılde bır ıkı kısı anca vardı
E aynı sokakmış yahu :) Tam karşı sokak.
Hatırladığım kadarıyla sokağa girdikten sonra biraz ilerleyince sola sapan bir sokak vardı. Tam o köşede de müstakil bir ev vardı, bi arkadaşım otururdu.
O sokağa gelmeden önce de sağda birbiriyle eş yapıda, önlü arkalı ve altlı üstlü 8 dairelik bir blok vardı. O bloktaydık. Ön tarafta "tekelci" diye bilinen yaşlı bir amca vardı. Gene aynı blokta ön üst tarafta mehtap diye bir arkadaşım otururdu. Tabi bu dediklerim seneler seneler önce :)
Suan cok kalabalıktır bos yer bulma sansınız azdır yerınızı ayarlamadan gıtmeyın denizi temizdir yemek lokanta vs sıkıntı cekmezsiniz aksam kücük bir pazar yeri olur alısveriş takı taklavat alabilirsiniz genel olarak böyle :D
denizi filan çok iyidir de gecesi pek hareketli değildi ben de geçen sene gitmiştim
Erikliden ne çok kişi varmış yahu :) Şuan yazlığımız orda Pansiyon olarak çoooook nadir yer çıkıyo şuan akrabalarımza bile zor yer buluyoruz. Fiyatlarına uçuk fiyat çekiyolar 90-130 gibi falan rakamlarda çekiyolar. Erikli benim gördüğümce geceleri çarşıya yakın yerler ana baba günü oluyor :) Erikli sahili desen adım adıcak yer dahi olmuyor. Sabahı Serin Öğleni Yakar Akşamı ise kısmen yerlerde üstünüzde eşofman ile durabilirsiniz :) Ama 1 numara kafan dinlencek yer :) Sağımızda Orman, Solumuzda Göl, Önümüzde Kocaman Saroz'a bağlanan tertemiz berrak denizimiz :) Gidip görülcek yer gerçekten :)
Ama otobüs ile gitmeyin derim :D Alışık değilseniz 4:30 / 5 Saatte gidiyor Erikliye kadar Normali 160/180 ile gittiğimizde 2:30 saat Tın Tın ile gidersek 3:00/3:30 saat falan sürüyor :)
senin söylediğin yolu biliyorum abi bizim evden 20-25 mt ileride caddeye çıkmadan solda diğer atarilerin o yola bağlanan ara yolu diyorsun tarif ettiğin evleride biliyorum sıra sıra istanbulluların oturduğu 2 şer katlı evler ne anlattıysan hepsi aynen duruyor keşana veya erikliye gelirsen görüşmek isterim abi :)