-
A.R.P E30 M3 vs Typer,cosworth,serçe turbo
-
-
-
esnaf eray show a hos geldınız :D
-
eray sen antalyadamısın??
-
maşALLAH araçlara..m3 iyigidiyor belliki
-
Alıntı:
ceco Nickli Üyeden Alıntı
esnaf eray show a hos geldınız :D
ahaha panpa akhisara gel mutalaka
Alıntı:
üntar Nickli Üyeden Alıntı
eray sen antalyadamısın??
aynen kanki görüşek :D
Alıntı:
JapanTuner Nickli Üyeden Alıntı
maşALLAH araçlara..m3 iyigidiyor belliki
eyv kankam
-
olm nıe aramıyon gelınce. 5492510213 caldır benı
-
kanki aricam söz :D
drag videosu eklendi TYPER
-
kanka kaclık nos basıyon?:D sakın bana basmıyom deme:D:D
-
sierra videosu eklendi :D
üntarcım vallahi nos yok gerekyok :D
-
serçe videosuda eklendi iyi seyirlerrrr
-
Eray esiyorsun yine :) Maşallah araçlara..
-
arkadaşlar ben serdar sierranın sahibi (SİERRA COSWÖRTH DEĞİLDİR) 2.0 i 8v LPG Lİ ARAÇ LPG DE gazladım 2 kalkışta talihsizlik yatak sardı dördüncü gözden yarış bu herşey olabilir ve ben yatak sesini duyunca gazı bıraktım blok patlamasın diye zaten coswörtü tanıyan varsa onunla yarışamaz mantık işi değil:D
-
Alıntı:
x_power Nickli Üyeden Alıntı
arkadaşlar ben serdar sierranın sahibi (SİERRA COSWÖRTH DEĞİLDİR) 2.0 i 8v LPG Lİ ARAÇ LPG DE gazladım 2 kalkışta talihsizlik yatak sardı dördüncü gözden yarış bu herşey olabilir ve ben yatak sesini duyunca gazı bıraktım blok patlamasın diye zaten coswörtü tanıyan varsa onunla yarışamaz mantık işi değil:D
serdarcım aracın gerçekten çok güzel gidiyo maşallah yatak sesini duyunca senden daha çok üzüldüm emin ol ilk kalkıştada sarmama rağmen sana yetişip geçiyodum ama kısmet motor çıktı önüme bıraktım cosworth ü tanıyan varsa yarışamaz mantık işi değil demek yanlış her araba her arabayı geçer ben değilde serçe senin dengin ikinizin aracıda çok güzel gidiyo tekrardan teşekkür ederim kalkış için....
-
Alıntı:
vtecf5191 Nickli Üyeden Alıntı
typer hangi typer can tayper mı?
Can typer değil :icon_tup:
-
Alıntı:
vtecf5191 Nickli Üyeden Alıntı
typer hangi typer can tayper mı?
istanbulun eski aracı meşhur BG TYPER hala aynı kondüsyonunda çok güzel gidiyo allah kaza bela vermesin.
-
maşallah her araçlarada m3 satıldımı abi :D
ıstanbula gelirsen yanına uğricamda :D
-
masallah abi LMC hala aynı formunda :D