Arkadaşlar Ben Yine Erkenden Kaçip Gelip Siteye Konu Açiyim Dedim Yanlayamiyorum Bari Konu Olsun Dedim :):):):):):)
Printable View
Arkadaşlar Ben Yine Erkenden Kaçip Gelip Siteye Konu Açiyim Dedim Yanlayamiyorum Bari Konu Olsun Dedim :):):):):):)
bndn resim vidyolar gelcek aksama :D
vallahi çok güzel gündü ya,ilk olmasına rağmen organizasyon güzeldi
katılan araçlar olsun,pilotlar olsun çok başarılılardı.
organizasyonda emeği geçen herkesi tebrik ederim.
değişik bir gündü ben sülale boyu geldiğim için erken kaçtım.
Çok güzel gündü...Fakat geldiğimiz yollar bozuktu...
ıyı tozz yedık onu bılıom :D:D:D
start noktasının ilerisinden izledm tozsuz gayet güzeldi,açıda iyiydi:)
güzeldi ama rüzgar ağzımızı kuruttu ***** oruc..nese ama genede güzel gündü arkadaşlarımız elınden gelen güzel görüntüleri verdiler...
bende tamponu çatlattım entresan ve güzel bi deneyimdi ..
güzeldi,emeği geçenler saolsun ;)
pazar olduk resimleri diger konuya aktardım :D
tebrikler....
full apachilerin çoğu orda ya hangi sitelere yayınlandı drift günü bilmiorum ama 1 tane yanımızda wv polo gelmiş soruo siz wolkswagen clubtanmısınız hönkkkkkkk=)
nese bu ilk organizasyondu 1 dahakine daha organize olur insanlar ..ve inşallah kendilerini geliştirirler..
baya bi kalabalktı subarluar iidi..
mustafa ben organizasyonu beğendim ilk olmasına rağmen çok başarılı idi ama drift de ülkemiz geri kalmış bunu anladım, açılan academy ve bu tür organizasyonlar sayesinde umarım arkadaşlar daha çalışmayla daha iyi olacaklar bu konuda, ben subaruları daha çok beğendim 200sx lere göre ama her şeyden önce eğlenceli idi ve insanlar güzel vakit geçirdi :)
Çoğu insan ilk kez pist ortamına çıktı ve drift yapmaya çalıştı.Bu yüzden katılan tüm arkadaşlarıma cesaretlerinden dolayı tebrik ve teşekkür ediyorum.
Ayrıca çoğu katılımcı sokak kullanımı ve drift kullanımı arasında setp farkını gördü.Bazılarının araçları gerçekten drift yapmaya elverişli değildi ama uğraştılar.
Gelen herkese çok teşekkür ederim.Beni yalnız bırakmadınız.Desteğinizi hissettim.
tebrikler...
Saol musticim, gerçekten bence güzel bi gündü ufak tefek asklıklar olabilr buda bence gayet normal sonuçta bu iş için bi federasyon vs. yok TR de we amatörce hazırlanmış bi gündü doğal olarak. Bu koşullar altında bir ilk olduğunu düşünürsen bence çok başarılıydı.
Drift konusuna gelince herkes anasının karnında bu işi bilerek çıkmıyo, genel olarak pratik işi, onun için ben bütün katılımcıları tebrik ediyorum.
Bu tip organizasyonlarında devamını bekliyorum hatta yineliyorum Musti bi şekilde yasal olark bi klüp vs kurulmalı, elimden geldiğince de yardımcı olurum.
Kırmızı Miata'ydı dimi? Şahane gitti..İlk tur soğuktu lastikleri.Ama 2. tur baya iyiydi tebrik ediyorum....