-
team g.o.p ve çevresi :) ufaktan buluşma
-
Gelemedim valla ya , inşallah bir daha kine :)
-
abı ne cabuk attın ya arabada pc flanmı wardı :D
anıl ve dıger arkdslar bı kac saat ıcınde plan yapınca tabi ayarlamak zor oluyo ama inş. bı kac gun onceden plan yapıp bulusursak daha guzel olur.
ama yınede sohbet guzeldı.
bu arada resımlerde yok ama aslan abıde sonrdan aramıza katıldı :)
-
mekan süper araclarda öyle :)
-
nerede buluşuyorsunuz acaba? Birde konuk kabul ediyor musunuz?
-
Kandil münasebetiyle gelemedik bizde bidahakine inş :)
-
Güzeldi ya :) Engin soba bacasına işlem yap acilen :D
-
Alıntı:
ENGean Nickli Üyeden Alıntı
abı ne cabuk attın ya arabada pc flanmı wardı :D
anıl ve dıger arkdslar bı kac saat ıcınde plan yapınca tabi ayarlamak zor oluyo ama inş. bı kac gun onceden plan yapıp bulusursak daha guzel olur.
ama yınede sohbet guzeldı.
bu arada resımlerde yok ama aslan abıde sonrdan aramıza katıldı :)
pc ye el koyacaklardı, unutmadan fotoları atıyım dedim. Planlı buluşma daha iyi olur tabi. bi de hafta içi daha müsait oluyo park açısından.
Alıntı:
berkay_aydin Nickli Üyeden Alıntı
nerede buluşuyorsunuz acaba? Birde konuk kabul ediyor musunuz?
ilk defa buluştuk bizde.bayrampaşa bauhaus.Bekleriz.
-
O kadar fotoğraf çektin 4 tane mi çıktı içinden :P
-
küçük amnahoş bir buluşmaya benziyor maşallah araçlara
-
az olmuş güzel olmuş
beyler bağcılar veya civarında oturan varsa bu tür bi tanışma buluşması yapılabilir..
-
evımızın karşısında buluşma oluyo haberımız yok arkadaslar bıdakı sefere önceden haber verın bızım semt ten 10 araba kesın gelırız :D haberımız olsa dun aksam baskın yapardık walla hemen dıbımızde takılmıssınız :)
-
Alıntı:
mesutgti Nickli Üyeden Alıntı
evımızın karşısında buluşma oluyo haberımız yok arkadaslar bıdakı sefere önceden haber verın bızım semt ten 10 araba kesın gelırız :D haberımız olsa dun aksam baskın yapardık walla hemen dıbımızde takılmıssınız :)
sohbet bolumunde konusu wardı :)
-
Alıntı:
ENGean Nickli Üyeden Alıntı
sohbet bolumunde konusu wardı :)
gop falan yazınca baska yerde yapıcaksınız sandım keske okusaydım ıyıce pısman oldum sımdı :)
-
Alıntı:
mesutgti Nickli Üyeden Alıntı
Aynen bende gormedim mesut yapalim ya ramazanda daha iyi olur iftar muhabbeti de olmus olur forum otoparkta guzel foto icin dimi kardesim..?
-
Alıntı:
by serçe Nickli Üyeden Alıntı
Aynen bende gormedim mesut yapalim ya ramazanda daha iyi olur iftar muhabbeti de olmus olur forum otoparkta guzel foto icin dimi kardesim..?
aynen kardesım yapalım bişeyler boş boş duruyoruz olmuyo walla hızlanalım fotolarda benden ıtına ıle cekerım hee :D
-
ramazanda iftar olur :) busefer gelemeyenlerde gelır yazlıkta olanlar vs
-
gop da deilim ama sıkıntı yok bana uygun olursa bulusmanıza hem tanışmak sayı artışı için katılabilirim
-
aynen serkanın dediği gibi gop ta değiliz ama planlı daha müsait bir günde bizde katılabiliriz :)