-
Dj type r
-
maşallah.sadece jant rengi orjinal olsa daha iyi olurdu sanki..
renk çok güzel olmuş
-
sıkılırsan gunmetale dön dedim biraz böyle binicek
-
renk super olmus masallah kazasız belasız:)
-
dun aksam caddede canli gordum, masallah cok guzel gorunuyordu :) varex'i kullanisli oldugu icin kullaniyor sanirim ama sesini type-R'a hic yakistiramadim :( bu gorsellikten hakiki bi k20 sesi beklerdim sahsen
Allah kaza bela vermesin arkadasimiza
-
polislerle başı ağrıdı daha önce böyle kafası rahat :)
-
-
heeeyyy dj bee semtimizin gözdelerindendi siyah oldu beyaz oldu göçtü gitti... maşallah Allah kaza bela vermesin...
-
rengi çok hoşuma gitti kazasız belasız ...
-
typer güzel arac bu arac girmediği sekil kalmadı sanırım yanlıs anlamayın sakın bu ok yakısmıs amaa:))
-
Ön ek ve jant rengini begenmedim sadece
Masallah :)
Bide otomobilleriniz değilde fotograflarınız kısmında olsa daha doğru olur topic
-
tartışmasız çok güzel olmuş.zewkler ve renkler tartışılmaz tabiki.ama şahsi düşüncem jantlar orj.rengiyle daha güzel durur kanısındayım.ön lip te çok güzel duruyor bu arada:icon_tup:
-
evet konuyu fotoraflar bölümüne aktarabilirmiyiz?
-
çok güzel renk maşallah jant rengi dışında 10 numara.gunmetal typer görmek istiyoruz :)
-
Masallah jant rengi aykiri olmus fakat belli bir sure sonra goze hos gelmez bence orj renge donerse daha hos olur :)
-
jant gun metal olsa yıkar ortalığı diye düşünüyorum
yeni kaplaması çok hoşuma gitti bu arada
-
maşallah çok güzel olmuş.kazasız belasız
-
maşallah 10 numara duruşu jantlar oem renginde olsa daha iyi olurdu birde sorum olucak bu tamponu nereden bulabilirz
-
Jantları Gunmetale çevir diye baskı yapıcam :)
Benden önceki Sahibi Kaan arkadaşımızda vardı bildiğim kadarıyla konuyu okursa sana dönecektir.