40 milyar civarı 0 km bi dizel araç alacak olsanız ne alırdınız.Tasarım yakıt ve herşeyiyle tercih sebepleriniz neler olurdu.Değerli fikirlerinize ihtiyacım war:)
Printable View
40 milyar civarı 0 km bi dizel araç alacak olsanız ne alırdınız.Tasarım yakıt ve herşeyiyle tercih sebepleriniz neler olurdu.Değerli fikirlerinize ihtiyacım war:)
focus 1.6 tdci 3 kapı olabilir,,,,hem sportif bi görüntü hem dizel :) bi arkadaşımda hb olanı var kullandım,,,yol tutuş olsun gerek performans olsun hiç de fena değil,,,yakıt tüketimi şehir içi 130bin felan oluyo............
Focus güzelde kasa değişecek o biraz düşündürüo:o
ben cok gezdim dizelleri bence c4 hdi ... Hem daha ucuza daha fazla donanım alma garantisi var
40 milyar limit ise sıfır olarak focus ghia ve ya astra CDTİ alırdım astra 1,3 90 hp motor kasaya göre biras zayıf kalsada ikinci elde fazla bi değer kaybı yaşamaz...
focus 1,6 TDCİ 110 ps motora sahip seri fakat sedanlarda yol tutuş sorunu var..
veya corsa cmon tek kapı dizel de olabilir 90 hp 6 ileri olanlardan..
toyota tavsiye etmessin herhalde arkadas da var otomatik vites 1.4 90 hp 140 bin falan yakıo azda olsa yürüo :D
toyota alırdım kesinlikle
toyota tavsiye edilebilir aslında ama focus ve astra kadar sağlam olacağını zannetmiyorum japon illaki sağlamdır motor konusunda ama kasa güvenliği yol tutuş da önemlidir..
Focus iyidir, donanımı güzel, gidisi güzel...
O sınıfta en güzel motor onda...
Bir de mavi rengi varki, akla zarar...
Modifiye düsünürsen de 3k alıp direkt st yapabilirsin :)
Focus en güzeli ama yakında kasa değişceği için düşündürüo.Toyotayı test ettim Aurisi gerçekten güzel ve tahminlerimden öte bi araç gidişi olsun konforu kalitesi.Teşekkürler fikirleriniz için:) Modifiyeye daha yatkın alternatifler olsa ne güzel olur:o
pick up düşünürmüsün 0 km 2008 model makyajlı Dmax.yada limited edition...
kırmızı turkuaz mavisi siyah metalik grisi vs vs..
136 hp 4x2 leri
160 + 4x4 leri..
manuel-otomatik dizel..
Auris 1.4 D-4D Comfort M/M 42,350 YTL
Yeni Nesil Corolla Dizel 1.4 D-4D Comfort M/M 42,150 YTL
Yeni Hilux 4x4 Freedom 42,400 YTL (biraz aykırı oldu :D)
dizel corolla ile D-4D 200.-YTL mazot - 1.300 km yol.
valla abi 42 ytl verilcek aracın birz kendini göstermesi lazım bana göre 1.4 auris a o fiyat fazla bence..ufak ve rahat değil motorda 1.4...
bence yani bu..
corolla filan iyidir fazla sorun çıkarmazlar ama 40 ytl vereceğim araçta biraz gösterişi olsun isterim..
ferhat gösterişten kasıt nedirki kardeşim?
yani gösteriş ihtişam istiyosan biraz daha yani takribi 10.000 ytl ekliicen leon alacan biraz daha ekliicen a3 tdi alacan. dizel araçta büyük hacim ancak ticarilerde işe yarar. 1.3 - 1.5 aralığı binek araçlarda dizel için optimumdur.
gösterişten beklentin tam olarak nedir? samimi olarak soruyorum bunu.
yani kapı olayı ve uzunluk bana daha ağır araç gibi gelir yani 40 ytl ye golf var 1.6(benzinli bu konu dışı sadece fikrimi belirtmek için örnek)..bana göre diyorum yani toyotayı kötülediğimden filan değilde auris için 40 fiyatı çok 4x4 pick upada aynı fiyatı çekmişler aralarında çok az bi fark var biri 2.0 üstünde hacimli/hp farkı var..diğeri 1.4 ufak sınıf..
diğer tavsiyelerim..
astra
megane2
citroen c4
corolla
207
307
linea
http://www.sahibinden.com/displayitem.php?a=4635634
Valla hiç sıfır araba alma taraftarı olamadım şu boşuboşuna
ödenen ÖTV KDV cart curt... yüzünden...
Ama dizel alacak olsam elimdeki paranın üzerine kredi çeker
bunu alırdım... Hem Honda Hem 33.500 km....
(Taşıt Vergisine dikkat !...)
büyük kasalarda ben sahsen 1,3 gbi hacimli dizelleri
(astra-linea) pek tavsiye etmem
1,6 115 bg 260 Nm tork cerato disel var, advance paket 35 500 civarları... mantıklı..
focus ta mantıklı...
ford focus veya ikinci el bi 2003 model seat ibiza dizel cupra 160hp :)
ben cok gezdim dizelleri hepsine test sürüşüde yaptım fiyat/performans olarak c4 süper ... Focus aynı motoru kullanıyor c4 ile focusun ghiasini aldığın paraya c4 de panaromik cam tavan fln gibi bir sürü opsiyon oluyor ve araba gerçekten kullanımı çok zevkli bir araba... o segmentte ondan daha iyisi (Fiyat/performans olarak yok) Corolla gereksiz pahalı 38.5 a 0 ını veriyolarki araba boş hiçbirşey yok şaka gibi opsiyonlarıda pahali aracı doldurmaya kalksan acaip artiyo fiyatı. Kesinlikle c4 diyorum.