http://youtu.be/fvPfi-ZeQRM
Printable View
şahin mahin ayıp oluyor hocu
alınırlar bak
videoda efsane bu arada:D
kendini capon hissedenler var ama:D
ya bu rotor ciddi seytan icati :D
‪RX-7 LEGEND - Hot Version International‬‏ - YouTube
aksam aksam abı uykumu kaçırdınz D:
dıkkat ettımde artık rotaryler ıs yapmayaa basladı :)
Çok eski video daha önce özlemiştim. Sanırım gene burada verilmişti. Yanlız o zaman izlerken fark etmemiştim şimdi fark ettim. 20B li olan beyaz AE86 neden soldan direksiyonlu. :D Hemde japonyada.
eski ve çok güzel bir video gerçekten şehir içi şakalamak için lazım böyle bir şey
Rotary harbiden çok güzel ya. : ) Al evde topla düzelt rektifiye et. : ) Tool amca ile de konuşmuştuk zaten daha önce, çok güzel bi FC projem vardı, nasip olmadı. : )
Ne konuştular beee.. :D
japon şahini diyince bi an takuminin ae86 değilde şahin kullandığını hayal ettim.. :D
bu orido bilmem kaç senedir jgtc'de yarışıyor hala bırakmadı bu abuk subuk işleri
nostaljiye gel :) yeni bölüm best motoring & hot version serilerini indirebileceğimiz torrent adreslerini bilen var mı ? eski sitelerin hiçbiri çalışmıyor.
ya rotary motorlu yerli drag spec şahinimiz var artık bizimde amcaa ayık olsunlar :D
sabah sabah japoncam gelişti muhuahuahuahua anlıyomuş gibi kilitlendim dikkatle dinliyorum bide :D
bide harbiden neden soldan direksiyonlu? :D
adamlar JGTC de yarışıyorlar , ama hala illegali bırakamıyorlar :) hayat orido ya , ueo ya taniguchi ye güzel annasını satim