walla sabah sabah gazladık ayıp ettık belkı ama herkezın gonlunu aldım galıba..:D
kproyucıkartıp mugenı taktım deneme amaclı mecwur olduum bıseydı..
ama keyıflıydı..fb lınkı war sagdece kusra bakmayın..:)
saat 06:30
Alper Öz | Facebook
Printable View
walla sabah sabah gazladık ayıp ettık belkı ama herkezın gonlunu aldım galıba..:D
kproyucıkartıp mugenı taktım deneme amaclı mecwur olduum bıseydı..
ama keyıflıydı..fb lınkı war sagdece kusra bakmayın..:)
saat 06:30
Alper Öz | Facebook
ben lınke tıkladıgımda sadece profılı gorebılıyorum vıdeo yok ortada gormek ıcın ılla arkadas olarak ekle demek mı lazım:)
ewt bı sıkıntı olmus nyse yarın bn eklerım modlar sılebılır mı konuyu rıca etsem..?
Yoo..Ben izledim videoyu :) Yok bi sorun..
Maşallah :)
bnde izledim sıkıntı yok masallah
uyandırma servisi :) maşallah
herkezden Allah razı olsun tesekkurler..:) 2 de kalkmasının zewkı kaymak aswaltta ınanılmaz zewklii..:eek::cool::Deli::D
Gecen yaris hulk uyandirma servisini yapmisti bu yaris gorev sendeydi kemalim hahaha :D bakalim diger yaris bu kutsal gorev kimin olcak :p
Masaallah kardesime arabasi mermi gibi wala ;)
ses çok güzel yaa maşallah canım araban çok iyi olmuş
gördüm thanks butnuna basmıştım :) ben sadece o kdar vakitte yapılcak şeyi söyledim kproyla ayar alan yetişmezdi biliydum gerisi sizin başarınızdı zaten
daha yolun bşında bu kadar gidiyosa çok daha iyi olacak belliki şimdi vaktiniz bol aceleye getirmeden yapın ayarlarınızı tadına doyamazsınız
kemalcan maşALLAH egsoz ne olm ses acayip :D
Maşallah Kemalcan c.tesi den itibaren bol bol antreman yapmanın faydalarını gördün :)
maşallah ..
allahtan otelde kalmışız kemalcan sabah 5 de başlamıştır gazlamaya maşallah.. :D
maşalllllaaahhhhhhhhhhhhhhh kemalim...K.C
Maşallah...