-
R11 FAZ1 Restorasyon Aşaması Fotoğrafları..
-
Maşallah süper olmuş , ben sanki bu arabaları Nazilli ya da Kuyucak'da gördüm ?
-
evet 2010 10.ayında nazillide oturan almancı bi amcadan aldım :)
-
maşallah nazar değmesin seviyorum böyle yeniden doğuş projelerini tampon vede jantlarıda biraz modernleştirirseniz bence daha da iyi olucaktır
-
bi ara satılıkdı hala satılıkmı araç
?
-
imkanlardan dolayı şu anlık tampon ve jant beklemede,tamponun tamirini yaptırıcam turboladığım zaman intercooler için sıkıntı yaratmıcak bi tampon çünkü :)
evet hala satılıktır..
Renault R 11 Flash 1984 Model 5.200 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 55053311
-
Maşallah güzel araç, Allah kaza bela vermesin. Bence arka cam altına flash'larda olan plastik spoilerdan takmalı ve de mevcut sunroofu tamamen açılabilen bir mekanizmayla değiştirmelisiniz. Bir de far yıkamaları orjinal mi aracın?
-
maşallah güzel olmuş kazasız belasız..
-
Alıntı:
C!N Nickli Üyeden Alıntı
Maşallah güzel araç, Allah kaza bela vermesin. Bence arka cam altına flash'larda olan plastik spoilerdan takmalı ve de mevcut sunroofu tamamen açılabilen bir mekanizmayla değiştirmelisiniz. Bir de far yıkamaları orjinal mi aracın?
evet orjinal far yıkamaları :)
-
Alıntı:
BERKİN Nickli Üyeden Alıntı
evet orjinal far yıkamaları :)
Maşallah çok iyi yaa, keşke yerlilere de koysalarmış böyle güzellikler. Bro. GTE'si vardı babamın 10 yıl binmişti sıkıntısız, o sebeple yeri başkadır bende bunların.
-
-
Kocaman MAŞALLAH Berkin'im adam ettin valla :)
-
Maşallah güzel olmuş güzel bi jantla dahada güzel olacaktır :)
-
maşallah güzel olmuş.kazasız belasız
-
masallah elinize saglık :)
-
Alıntı:
SeRKaN Nickli Üyeden Alıntı
Maşallah güzel olmuş güzel bi jantla dahada güzel olacaktır :)
bakalım satılmazsa clio williams jantı düşünüyorum :)
yorumlar için teşekkürler :)
-
araba güzel duruyor da en başta vites topuzunun değişmesi gerek :) para olunca da jant :)
-
hayırlıs olsun,sorunsuz sıkıntısız gazlamaların olsun ins,çok güzel son hali maşallah kazasız belasız..
-