arkadaşlar az yakıcak klimalı fazla eski olmayan satışta uğraştırmayacak ne alınabillir bu paraya?
Printable View
arkadaşlar az yakıcak klimalı fazla eski olmayan satışta uğraştırmayacak ne alınabillir bu paraya?
hyundai accent 1.5 gls sizi memnun eder düşüncesindeyim
aynı kriterlerde bende arac bakıyorum 98-99 accent 1.3 gls (klima çogunda yok) 9 liralara temizleri var klimasız , ae101 1.3 klimalıları var 11-12 ye ben bunlardan birini veya corsavan paliovan vs alıp günlük kullanmayı düşünüyorum.
manuel mazda practica..
golf 3 alabilirsin lpg liler şehir içi 25 krş civarı yakıyor klima çift airbag abs gayet donanımlı bir araç
birazdan si demeye başlarlar...
Valla ben hondaya biniyorum ama sana tavsiyem renault clio sportlar 1.6 16v olanlar her özellik var hiç düşünme al bence.
VTS den sonra kardeşim 106GTI turşu,gazlı bi tane alabılırsın :)
bencede o paraya en rahat satılacak arac cliolar dır herhalde. ozellık olarakta aynı fıyat aralıgında kı araclardan ustun gıbı.
Bi 2000 lıra daha olsa alıcam bunu ama sanırım bu paraya bu yazı arabasız gecırıcez kapının önüne hundai koymak pek mantıklı gelmıyo sevmiyorum o arabayı :(
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...010055/detay/#
efsane kasa toyota corolla alına bılır:)
bencede ae101 LPG li 1.6 alınabilir. (klimasız) sizi gerçekten mutlu edicektir.satmasıda kolay
Honda Civic 1.5 EX 1993 Model 11.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 55120984
FİYATLAR NEDEN BU KADAR UÇTU BU SENE ANLAMIYORUM :s