Evet arkadaşlar can sıkıntısından gitmeyen arabay sarmaya devam ediyoruz, vakti bol olan izlesin :D
‪Resim‬‏ - YouTube
Printable View
Evet arkadaşlar can sıkıntısından gitmeyen arabay sarmaya devam ediyoruz, vakti bol olan izlesin :D
‪Resim‬‏ - YouTube
maşallah :) multijet isyanda
Şimdi bu aralar dizeller arası buluşma yapacağız ya ön hazırlık olsun :D
Bu arada 70-100 hp arası dizeller hızlanma videolarını koyarsa baya bi ışık tutacak, şimdiden teşekkürler
Yeni toyota yaris aldık bır arkadasımıza valla cok ıı gıdıo fabrıka cıkısı trd yayları da taktırdık öff söyleyım ekler o da sanırım:)
Hızlı arabaları çok karşılaştrdık, esas kullanılan araçlar bunlar. Tüm gün şirket aracı olarak etrafta dolanan bunlar. Bakalım hangi marka nasıl gidio :D
abı arac sıfır yay dısında heç bıseycık yok kategorı aynı ben yaris diyorum:D
Yaris 90 hp adamım, beni deler geçer :D
abi sabah kı vıdeoda benzın fuul sımdı yarıya ınmış cok zorluyorsun herhlde :D
yarin unutmazsam bende video cekeyim sabah işe giderken hızlanmasi gayet güzel maşallah
Scenıcı koycaktım ama orjınalı 100 hp olurmu :D
‪stock 1.4 d-4d 0-120 accelerate‬‏ - YouTube
3 sene önce çekmiştim, hafif yokuş yukarı yol tam sıfırdan değil ama idarelik iyidir :)
bide bu var , 5-6 ay önce çekildi buda.
Anmelden | Facebook
bnm 40-160 süre aralığına baktığımda arada 2 sn fark oluşuyor 3 kişiyle snn aracı 6.cı snden 41.ci snde 160 a çıkmış, bnmki 33 sn'de
Evet 2 sn falan fark var ama 160 a kadar. 120 hatta 140 a kadarda sanki ben kil payi ilerdeyim. Aramizda 1 kisi senin fazlan var. Ama 30 hp de fazlan var :)
aga81 scenic 0-180 denemesi - Car Videos on StreetFire
Koydum gıttı ama orjınalı deil o yoktu:)
maşallah güzel gidiyor