Arkadaşlar 2004 -2005 model wrx almayı düşünüyorum iyi yada kötu yorumlarınızı alabilirmıyım.:icon_tup:
Printable View
Arkadaşlar 2004 -2005 model wrx almayı düşünüyorum iyi yada kötu yorumlarınızı alabilirmıyım.:icon_tup:
kimsenin bir bilgisi yok heralde...
bütçeniz nedir
bakımlı bi 2004 -05 WRX kadar temiz referanslı bi 02 STI verelim ne dersin
wrx le stı arasındaki en önemli farklar :
şanzuman,kapak,frenler bunlarda 15000 tl gibi bi 2. el değerine tekabül ediyor varın gerisini siz düşünün
Hani takıntı olabilir haklısın ama o fiyatlara STI alınır bence de....
sti da bir wrx modeli zaten :D yani yalan soylemis olmazsin. al sti i direk.
o paralara stı dan şaşma.
2004-2005 sti varmı temız bu paraya
o paraya ihtiyactan satan olmazsa temizi olmaz
ıllakı model dıyosan o paraya o modelde ZOR. ama emrenın 2002 aracı cok mantıklı olabılır senın ıcın.
hakkında hayırlısı pişman olacagın iş yapma yarın bırgun bıraz gazlıyyaım dersın ılerı guclerı ıstersın WRX yetersız kalır. STI Herseye hazır DEH de gitsin :icon_tup:
Faruğun bahsettiği Sti'ı almak yapılacak en mantıklı iş.
Model yılını bilmezlerse arabayı 2011 sanarlar öyle bir kondüsyonda araç
Wrx alıp şanzıman kıracağıma Sti alır vites atmanın keyfini yaşarım :) Standart binecem diyosan o durum ayrı tabi
40-45e sti alırım ben olsam kafam rahat kırıldı kırılcak derdi olmaz
WRX'ler yeterli araçlar. Normal bir insan gibi kullanıp aracın canını almayacaksan hayli hayli yeter zaten süspansiyonu ile vs. daha günlük kullanıma daha uygun bir araç. WRX.
2003-2005 zaten aynı kasa. Model yıllarına göre ufak farklılık var...
2005 model bi wrx güzel olacaktır ancak yakıtı çok diye biliyorum wrx lerin sti larda yakıyordur ancak gittiği için o kadar göze batmıyordur kanımca