Arkadaslar dun gecirdigim kaza sonucu sag bilegimde atar damar kesigi ve tendom kesigi vardir bugun ameliyata gircem oncelikle 0rh + olmak uzere diger kan gruplarinda tarkan ayter adina 9 eylul hastanesine bagis yapabilcek arkadaslardan rica ederim
Printable View
Arkadaslar dun gecirdigim kaza sonucu sag bilegimde atar damar kesigi ve tendom kesigi vardir bugun ameliyata gircem oncelikle 0rh + olmak uzere diger kan gruplarinda tarkan ayter adina 9 eylul hastanesine bagis yapabilcek arkadaslardan rica ederim
istanbulda olsa bir an düşünmem ya büyük geçmiş olsun ALLAH acil şifalar versin.
abi hayırdır ne kazası==?? çok geçmiş olsn :(
Geçmiş olsun abi , çok ihtiyaç olursa atlar gelirim İst.'dan ciddiyim...
Tskler dilekler icin ben esiyim birazdan ameliyata girecek buraya yazmak iyi fikir diye dysundum 5 unite kan lazim herkese tesekkurler
arkadaşlar izmirden gören duyan varsa birilerini arayıp kan işini çözelim herkese yardım ediyorz kendi arkadasımızada yetişelm
karşıyaka tarafından gidecek olan varmı incir altına?
araç yok bende.
yada konağa vapurla geçebilirim-bilmiyorum hastaneyi
0533 258 54 98-samet
0rh+ gibi bir kanın forumdan 10 dk içinde bulunması lazım...
yaw konu başlıgınıda tago kaza geçirmiş kan lazım yapalım
Biz Samet abiyle çıkıyoruz birazdan yola .
lan tako noldu ya gecmiş olsun istanbuldan bişe gelmioki elimizden
valla şu anda izmirde değilim denizlideyim izmirde olsam 1 dk bile durmadan gelirdim allah acil şifalar versin
ok çıkıyorum
Herkese tskler lutfrn bagis yapacaklar tarkan ayter ortopedi diye belirtsin lutfen 9 eylul hastanesi acil karsisinda kan bagis yeri var gerekirse benide arayabilirsiniz 0 533 270 90 43
belki haberleri vardır ama mustafa ile gurkana mesaj attım en yakın onlar suanda
Çok geçmiş olsun... :(
çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin..:(