grand control coilower springs mi..yoqsa koni amortisor vogland yay mı??bide grand controlu nerdenn temin edebilriz??
Printable View
grand control coilower springs mi..yoqsa koni amortisor vogland yay mı??bide grand controlu nerdenn temin edebilriz??
Estremo Hakan abi yardımcı olur die tahmin etmekteyim ;)
Ground control sadece bir ayarlanabilir yay . Amortisör orjinal üstüne takılıyor. Elbetteki amortisör + yay veya coilover uygulamasına gitmen daha mantıklı.Orjinal amortisörler üstüne ground control uygularsın fakat bir süre sonra orjinal amortisörlerin muhtemelen patlayacaktır.
İlk önce amortisör tercih etmelisin.
hımm..koni almam dha mantıklı..ben konfor taraftarıym..oyüzden 2gün sonra ses fln gelir arabayı satarm.oyüzdn ben en iyisi koni alaym..buarada estremo nerde acaba??
bence koni yerine bütçe kısıtlı değilse güzel bi coilover kiti al?
yaa ben öyle arabayı basmayı düşünmüormmm..oyüzdn koni dha mantıklı gbi=)
coilover aracı indirme için satılmıo ki :) gerekli değerlerde ayar yapabilmen için koniler standart sertlik ayarı var en fazla şöle fully customizable bi coilover süper olur :) bence :D
yaa wllhi ben bu arabayı günlük hayatta kullaniorm.yarışlara falan katılmıcam yani gerek yok ona ynede sağol ilgine=)
:D eheh tercih meselesi :D
coilover al basmana gerek yok :D sende yay yokmuydu ??
Ya Hüseyin al abi D2 Coilover bak keyfine. Ben Type R da kullandım sertlik, yükseklik, kamber ayarı mevcut. Performansı mükemmel! Güzel ayarlarla "drift spec" sonra bi daha arabadan inmezsin.
puhahaha=)alıcam en sonunda..
Hüseyib satıyomusun arabayı satmıyomusun bi karar wer:Dsatıyosanda bana bi ulaş bi fiyat wer
megan racing icin cok iyi seyler duydum ve s2000 icin olan kit i de cok makul. aklinda bulunsun
Ground Control+koni istersen özelden konuşalım
s2k konı almak istiyorum fakat bulamadım sıfır satan biryer biliyormusunuz?
miniks satıyo
powershop.yaklaşık 1 ay sonra geliomuş..500euro ciwarı
yeni bir konu açmak istemedim,konuya söyle sağlamından bir hort çekeyim dedim :D
bertan ın yukarıdaki açıklamasını okudum fakat,yeni bir model vs olup olmadığı hakkında bilgim yok...
s2000de kullanan,bilgisi olan arkadaşlar ;
s2000 için olan konilerde sertlik yumuşaklık ayarı varmıdır ? coilover yerine koni & hr yay kullanmak istiyorum,ne dersiniz ?