Evet heroes 2. sezonu bu sabah itibariyle tekrar başladı ... Hayırlı olsun isteyenlere download linklerini koyabilirim
Printable View
Evet heroes 2. sezonu bu sabah itibariyle tekrar başladı ... Hayırlı olsun isteyenlere download linklerini koyabilirim
gzl olur koyarsan prison break de başlatı bide ocak gelsede LOST başlasa ...
neyse divx paylaşımı olabileceğinden eklememeyi uygun görüyorum kusura bakmayın...
ah bi de lost başlasa
Bu sezon gercekten bambaska olacak. Daha ilk bolumden surprizler basladı.
Dakka 1 Gol 1 Peter hafızasını kaybetmiş şekilde ortaya çıktı, bütün 1. sezon kendini kontrol etmeyi öğrenen Peter herşeye baştan başlıcak, biz izleyiciler gene sinir krizlerine giricez hahaha :D :D Kensei de ne şopar çıktı yaw :D
koray bana öm atsana sezon 1in linklerinide at tam izleyemedim eksikler var
Hangi günler çıkıyor CNBC de??
http://www.ntvmsnbc.com/news/401732.asp
pazar akşamı yayınlanıcağını söylüyor.
o deilde konteynırda ne arıo peter :D
Konteynırı geçtim boynunda gene o işaretin olduğu kolye var, saç trajı adam gibi olmuş, bir halt hatırlamıyor ve gene her bir halta en baştan başlıcak :D
bide Lost topic i açalım arkadaşlar :D
lost'a var daha bro,şubat'ta başlıyor :)
1.7 DTi'dan spoylerler gani gani geliyo valla :D
son bölümde gördükki sylar tatil yapmıomuş :D uf olmuş kendisine :D
2 bölüm daha spoiler yaparım da banlanırım diye korkuyorum özellikle Löw Yardır arkadaşımdan dolayı :D
yazık o Sylar'a güçlerini de kaybedermiş, candice de tombul bir balinaymış aman da aman :D
Ek olarak ben o Peter'ın kafasına ossurayım açmadı kutuyu gavat kitledi gene beni, erkek milleti değil miyiz hatunu görünce adam geçmişinden vazgeçti ya bu kadar mı karaktersiz olur insan :D :D
Adamım Sylar meksikalarda ne kadar da karizma bakarmış direksiyon başında :D
4. bölüm ne yazık ki bomba değildi ama güzel 1-2 süprizi var :)
2. Sezonun download linklerini alabilirmiyim bende ? :(