orjinal 4*100 15 inch BBs rs jantının ederi nekadardır.Elimde 1 takım var fakat nekadar eder kaç paradır hiç bilmiyorum varmı bu jantın piyasasından haberi olan alıp satan vs ?
Printable View
orjinal 4*100 15 inch BBs rs jantının ederi nekadardır.Elimde 1 takım var fakat nekadar eder kaç paradır hiç bilmiyorum varmı bu jantın piyasasından haberi olan alıp satan vs ?
Biz 2 sene önce REPLİKALAR yokken 1.300e almıştık ama sıfır gibilerdi :D Şuan replikalar revaçta olduğundan pek bi ederi yok heleki 15 ve 7" ofsetli bbs'e lastik bulmak zor en azından kavun göruntuyu sağlamak için ;) durumları nasıllar Foto falan varmı ? Arayan arkadaşım varda org. bbs
fotoyu atıcam valla offset yoksunu birazcık :D
4'ünün de ofseti aynımı?
Orjinaldir öldürtmeyin :) ,
alıcısı ayrıdır zaten orjinallerin 5 takım orj aldım topladım hiçbirini satarken sıkıntı yaşamadım :)
ederide benm gözümde ön arka 7 ise 900-1400 arası temizliğine göre deişir (tabii satış fiyatı bu :D ) , 15"7 sıkıntılı bi ölçü
malesef hepsinin offseti aynı :)
valla aksine et değeri baya var gibi bnm gözümde :)
önler 7 arkalar 9 olsaydı takas teklifi yapıcaktım:)
hiç sorma ama yok ben zaten 15" almam öyle bi izlenim verdim sanırım bilemeden :D :D çok sorry , ayrıca sağlam replikalar çıktı piyasaya artık sıkıntı başka bişy deil :D her ne kadar bugun bi 16"8-9 pazarlığı yapsamda orjinal :D neyse,
hep çelişkili mesaj yazıyorum en iyisi uyumak gerçi sahurada pek kalmamış hani :D :D
Bu cinlerden sonra orjinalini bulmak bir dertken,elinde olan için de satmak bir dert oldu