-
S2000 blue, S2K with sexy model-Porsche Panamera-Toyota Supra-Italian Lotus ELISE
-
Panamera güzel olmuş bence. Exige zaten harika. Geri kalan olmamış. Hele Supra Fail bence.
-
Alıntı:
Schumi Nickli Üyeden Alıntı
Panamera güzel olmuş bence. Exige zaten harika. Geri kalan olmamış. Hele Supra Fail bence.
çık olm aklımın içinden:D
-
Alıntı:
Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı
çık olm aklımın içinden:D
Çıkmam lan burası çok enteresan bir yer. Acaip fantezilerin değişik bir iç dünyan var. :D
-
-
-
Alıntı:
driftboy Nickli Üyeden Alıntı
sikibin çok tatlı ya :)
Alıntı:
skunk 2 Nickli Üyeden Alıntı
s2k ve hatun çok iyi ya
5 sene sonra bu fikirleriniz bence çok değişecek.
-
S2000'in rengi kötü.Panamera bana göre çok ütopik olmuş.Supra felç.Elise ise hiç ilgimi çekmedi.
-
araç sahibi izin versede hatunlu S2000 fotolarımı yayınlıyabilsem :'(
-
model abla sexylikten bayaa uzak.. (basliga istinaden)
-
Alıntı:
son cektiklerim çok güzelde yayınlıyamıyorum :D
-
Alıntı:
tolgakaynak Nickli Üyeden Alıntı
son cektiklerim çok güzelde yayınlıyamıyorum :D
USB bellek ile senin laptopu ziyarete gelicem :D
-
:D:D gell gell bişeyler gör :D
-
Alıntı:
hatundan vazgeçerimde vtecten ömrüm boyu vazgeçmem hiç açmadım çünkü nasıl bi duygudur vtec açmak ve vtec açan bir araca sahip olmak merak ediyorum doğrusu...
-
supra s2000 bnce çöp olmuş
-
Alıntı:
skunk 2 Nickli Üyeden Alıntı
hatundan vazgeçerimde vtecten ömrüm boyu vazgeçmem hiç açmadım çünkü nasıl bi duygudur vtec açmak ve vtec açan bir araca sahip olmak merak ediyorum doğrusu...
Açmadığın kullanmadığın bir şeye bu kadar tutkulusun demek. Bende oradak VTEC'i değil berbat edilmiş bir body ve renk tasarımını diyordum ya neyse.
-
-
-
elise ile panamerayı al gerisini salla yazık olmuş hatunda'da hiç sexy'lik yok ot gibi dikilmiş