-
Jant Oncesi Polo'nun Son Cekimleri @ Belgrad
Gectigimiz haftasonu moda fotografcisi bir arkadasimin gaziyla fotograf cekmeye ciktik, araba fotografi cekmekten anlamam dese de ekipmanlardan epey bi ekmek yedik :D Biraz onun biraz benim ortak calismamizin sonuclari asagida :)
Jant secimini yaptiktan sonra yine bir cekim yapariz Allah'in izniyle :)
-
Maşallah Tarıgım, jant artık şart bu güzellige..
-
:) maşallah eğer o gördüğüm jantlar olucaksa nokta olur :D
-
41 kere maşallah hep diyorum yeni poloda renk kırmızı arkadaş :) Kazasız belasız güle güle binmeniz dileklerimle...
-
ooo çok iyi la, polo aldırır bu fotolar adama :D
Allah kaza bela vermesin..
-
-
-
maşallah cok güzel çekimler mekanda güzel daha güzel yerleride var keşfedilcek :D
özgür ses ver deneme bir iki :D
-
-
Cok tesekkurler :D
Alıntı:
SekoLive Nickli Üyeden Alıntı
maşallah cok güzel çekimler mekanda güzel daha güzel yerleride var keşfedilcek :D
özgür ses ver deneme bir iki :D
Sondan 3. fotodaki yere cikana kadar neler cektim bir bilsen :D
Baska yer kalmadi butun cikis kapilarina kadar baktim valla :D Bildigin kaldirim tasi bir yol vardi ama orada imkani yok gitmezdi benim araba
-
Alıntı:
Göki,ZD Nickli Üyeden Alıntı
ooo çok iyi la, polo aldırır bu fotolar adama :D
Allah kaza bela vermesin..
+1
güzel araç güzel çekimler maşallah.
-
masallah,kırmızı olsun 5 kurus fazla olsun:)
-
Alıntı:
TarikS Nickli Üyeden Alıntı
Cok tesekkurler :D
Sondan 3. fotodaki yere cikana kadar neler cektim bir bilsen :D
Baska yer kalmadi butun cikis kapilarina kadar baktim valla :D Bildigin kaldirim tasi bir yol vardi ama orada imkani yok gitmezdi benim araba
dediğim yere gitmemissinz :) kemerburgaza cıkan yol var belgradla bahçeköy arasında :) oraya bir asfalt cakmslar yollarıda bi çizmişler süper :)) neyse orayıda biz fotolarız :D
-
alfa jantında ısrarcıyım bro =)
-
olm orjinallerini getir acarlara tablo yaptıralım bunları :hehe:
-
çok güzel olmş çekimler abi basıklık 10 numara
-
-
çok güzel :)
jant anketlerin yakında tvlerde yer alacak, ingiltere sorunundan daha çok gündemimizde :D
-
maşallah allah nazardan saklasın guzel cekimler