-
06 GSZ 35 B.Kıran (Pug 106)
-
kazasız belasız binmek nasip olsun güzel duruyor
-
Allah herkeze kazasız binmeyi nasip etsin inş. Sagol tesekkürler.
-
Masallah kazasız surusler, benim gozumde 106 quiksilver in yeri baskadir. 80 le kaldirima ciktim, sag alt takimi yamuldu yine yurudu, 140 la bariyerlere girdim done done, sol tarafi komple 20 cm iceri girdi; yurudu. yag koymadim suyuna bakmadim 1,5 sene gik demedi, essek gibi kullandim bir kere yolda birakmadi. cok keyifli arabadir gule gule binin insallah.
-
valla ben buna gözüm gibi bakıyorum ilk aracım olunca bütün herseyine özenle bakıyorum en ufak birsey oldugunda hemen sanayiye gidiorm gözüm gibi bakıyorum oda bana öyle bakıyo sagolsn gercekten güzel araba ama 106 sonucta :)
-
güzel arabadır quiksilver, güle güle kullanın..
yalnız gti jantı çok yakışır..
-
Maşallah çok güzel..Orj jant grubu ile jantları değiştirisen ve yere basarsan mis gibi olur..
-
orjinal jant bakıyorum ama bulamadım ***** bulmak biraz sıkıntı bu ayda inş eibach 5cm likle bascam aracı
-
çizgileri çok güzel maşallah :)
-
-
-
masallah :)
gule gule kullanın, kazasız belasız...
-
Maşallah Allah kaza bela vermesin..bencede jantlardan kurtulmalı benim durumumdasın anlıyorum :D
-
sagolun tesekkür ederim ***** orjinal jant bulmak sıkıntı bulsam yapıscamda yok hemde fazla para yok :D
-
quik
:icon_tup:maşallahh...bi yayla jantı degstr bence
-
Maşşallah 306 gti jantı güzel olur bence
-
maşallah kazasız belasız..
-
sagolun düşünüyorum zaten yay ve jantı en kısa zamandada uygulayacagm
-
maşallah. aracı yenimi aldınız etklikte görüyordum bu jantlı satılık quicksilver.