daha önce bu kadar güçlü arabaya bınmemıs arkadaslarımı bındırıyorum onları cekıyorum ızlerken koptum
allahtan yasları genc 40 yasında bu tarz arabaya bınmemıs bırı olsa kalbi tutabılır :)
ARS2000 Turbo - YouTube
Anmelden | Facebook
Printable View
daha önce bu kadar güçlü arabaya bınmemıs arkadaslarımı bındırıyorum onları cekıyorum ızlerken koptum
allahtan yasları genc 40 yasında bu tarz arabaya bınmemıs bırı olsa kalbi tutabılır :)
ARS2000 Turbo - YouTube
Anmelden | Facebook
facebook takı vıdeo yu ızlıyebılıyormusunuz ?
arda :)
ne kdr güzel keyif almış arkadışınız süper :) aracınıza maşallah elinize sağlık.
Çok iyi ya :D
maşallah :)
haha çok iyi ya bende istiyorumm :D
bende gencim bende kucugum :D :D
maşallah stabil gidiyor, ben daha çok kontra gerekir diye bekliyordum :)
nuri alco gibi bu kadar diyip kandırrmssnz sonrası ***** arkadaş bi ara nefes alamamıs maşalalh
Maşallah yılan :) Yalnız kemer takın arkadaşlar...
başkan ciddi takılıyon:D
haha tamam kardesım senıde bındırıyım :)
bu bastıgım yol cok kaymak bır yol otoban asfaltında dumduz gıdıosn hıc kontraya gerek kalmıyor kadran vıdeosu mesela otoban asfaltı sıfır patınaj
aynen bıraz gaza dokundum nasıl olmus dedım gıdısı sasırdı oda bu cocuk dıo bu kdr para harcadı benım vectra da ole gıdıyor dıyır bana sorası ***** :)
orda bırden karar verdım vıdeo cekmeye normal zamanlarda basmıorm atlamısız onu haklısın :icon_tup:
ole baskan gercekten bazı zamanlar zor tutuyorum gulen arkadasın vıdeosunda 4ncvu vıteste bı yamuluyor arkası vıdeo da bellı olmuyor ama kafa barıyere dondu topladık yanı :)
haha:)) süper yaa
ilk başta kol dışarda başladı sora bi gerildi :D
Tepki süper :D gidio gidio :D:D
ağzı kulaklarına vardı :)
hahaha arkadaş kopmuşş :D
Kemerler takılsaymış keşke :) En nihayetinde nasıl tepki vereceğiniz bilemeyiz kişilerin :D:D
o korku arkadaşa yeter 1 süre rüyalarında görür artık :)
Hocam cabrio araba ile kemersiz gazlamak iyi cesaret, Allah kaza bela vermesin daha yeni bir arkadaşımızı kaybettik, lütfen biraz dikkat...
maşallah, dışardan çekilmiş videosu var mı