1.8 integra - custom cai
1.6 ies - short shift, headers, 51 lik düz boru,kat iptali, otto spec son susturucu
2. rollün sonunda integra arıza lambası yaktı.araç hararet yükseltti. 3. 4. ve 5. rollingleri aracın hararetinin inmesini bekleyip indiği yerlerde yaptık. ies in baskıda bitikleri oynuor bunların haricinde ekstra olarak araç sahipleri düzeltecekleri bişe varsa düzeltsinler..
herkesin ayağına sağlık maşallah.sıkıntılar giderildikten sonra yeni denemeler yapılır yine her iki tarafa da maşallah tekrardan:icon_tup:
lpg de degil benzinde otobana girmeden benzin aldık beraber
14-08-2011, 12:48
EMD
Maşallah araçlara.
14-08-2011, 12:54
berkayGLRN
maşallah araçlara
14-08-2011, 12:57
orkungungor
teşekkürler arkadaşlar..
14-08-2011, 12:58
MKT
Alıntı:
orkungungor Nickli Üyeden Alıntı
lpg de degil benzinde otobana girmeden benzin aldık beraber
benzin aldık ama ben benzine almayı unutmuşum arabayı ilk bastığımızda sadece benzindeydim.araba hararet yükselmesin diye devamlı klima açıktı.garip bir şekilde arabanın çekişi çok düştü.kendi kendine ısı yükseliyor arıza lambası yanıyordu. şimdi evin altında kontrol ettim Isı müşürünün kablosu çıkmış.sanırım bundan kaynaklanıyordu sorun.maşallah orkunun aracıda güzel giden bir araç kendi speclerinde.yanımdaki 1 kişiyi diğer araca vermem çok fazla farkettirdi beni 5-6 boy farkediyor diyebilirim.
Bir sanırım selimcan iftarda biraz fazla kaçırdı artık orkun mu teşvik etti ne yaptı.gırlağına kadar yiyip gelmiş hain herif:D
Güzel eğlenceli bir geceydi.Eğer pazartesi satılmazsa araç tekrar deneyelim kanka
14-08-2011, 13:04
orkungungor
Alıntı:
MKT Nickli Üyeden Alıntı
benzin aldık ama ben benzine almayı unutmuşum arabayı ilk bastığımızda sadece benzindeydim.araba hararet yükselmesin diye devamlı klima açıktı.garip bir şekilde arabanın çekişi çok düştü.kendi kendine ısı yükseliyor arıza lambası yanıyordu. şimdi evin altında kontrol ettim Isı müşürünün kablosu çıkmış.sanırım bundan kaynaklanıyordu sorun.maşallah orkunun aracıda güzel giden bir araç kendi speclerinde.yanımdaki 1 kişiyi diğer araca vermem çok fazla farkettirdi beni 5-6 boy farkediyor diyebilirim.
Bir sanırım selimcan iftarda biraz fazla kaçırdı artık orkun mu teşvik etti ne yaptı.gırlağına kadar yiyip gelmiş hain herif:D
Güzel eğlenceli bir geceydi.Eğer pazartesi satılmazsa araç tekrar deneyelim kanka
selimcan çekişi direk düşürüyor kanka :D araçta bi sıkıntı olmasın da deneriz yine kanka , bende ay başında debriyaj baskı balata degişecem ondan sonrada deneyelim tekrar :D
14-08-2011, 13:07
timucintt
tegin keyfi yokmuş belliki...
14-08-2011, 13:28
MKT
Alıntı:
orkungungor Nickli Üyeden Alıntı
selimcan çekişi direk düşürüyor kanka :D araçta bi sıkıntı olmasın da deneriz yine kanka , bende ay başında debriyaj baskı balata degişecem ondan sonrada deneyelim tekrar :D
aynen kanka olur sıkıntı yok sende hallet debriyajı bakarız.satılmazsa bende headers-egzoz-yazılım yapacam.zaten pekte satılması taraftarı değilim
Alıntı:
timucintt Nickli Üyeden Alıntı
tegin keyfi yokmuş belliki...
aynen timu altımda EF olsa daha atik olurdu inan
14-08-2011, 13:32
nitrO_Oxide
Şu teg-1.6 ies konusundaki yorumları buraya kopyalasak iyi olurdu :D
Masallah araclara
14-08-2011, 13:33
Frank
Alıntı:
cery Nickli Üyeden Alıntı
makat lpg de mi gazladı?
tegin daha gideri olması lazım diye hatırlıyom
denıyelım hacı :D
14-08-2011, 13:44
orkungungor
Alıntı:
nitrO_Oxide Nickli Üyeden Alıntı
Şu teg-1.6 ies konusundaki yorumları buraya kopyalasak iyi olurdu :D
Masallah araclara
ies i çok ezdiler ama sonuç çokta kötü olmadı :D.Tabi mustafanın teg de sıkıntılı durumlar yaşandı giderilince tekrar bi deneme yaparız :)