butun resim ve videolar bu başlık altında olucaktır
Printable View
butun resim ve videolar bu başlık altında olucaktır
yoqmu resim çeken
yarış zekliydi.. organizasyon çok güzeldi, güzel bir pazar oldu.. Buğraya katılanlara emeği geçen herkese teşekkürler, önce driftday şimdi de time trial.. güzel şeler :D kendi açımdan sevindirik tarafı ise, ilk 5 te 3 tane evo olmasıydı:D
1.Behzat evo 9
2.Mehmet evo 9
3.Ozan Sti
4.Porsche turbo
5.Gökhan evo 9
bütün katılımcıları tekrardan tebrik ediyorum..
güzel gündür özellikle katılan araçlar çok iyiydi
çok yorulduk,çok kuka düzelttim:Dburdan her tur kukaları düşüren arkadaşlara saygılarımı iletiyorum,kule 6:D
çok güzel gündü.. emeği geçen herkese teşekkürler..
ee yok mu resim çeken??
haha kukacı Löw Yardır Özgür :D
Bu arada Drift Day'e de Time Trial'e de çok gelmek istedim ama hem okul hem de bazı imkansızlıklar yüzünden gelemedim çok üzülüyorum, inşallah bundan sonrakilere ayarlamaya çalışıcam... Güzel bir gün olmuş şimdiden belli, emeği geçen herkese tşk ve bu organizasyonların devamının gelmesi dileğiyle...
çok güzel birgündü güzel bir organizasyon oldu katılmayıda isterdim açıkcası..görebildiklerime tandıklarıma selam vermeye çalıştım güzel bir gündü organizasyonu yapanların ellerine sağlık devamını bekliyoruz sabırsızlıkla..
çok güzel birgün olmuş eminim..orda bulunamadım ama emeği geçen herkesi ve katılımcıları tebrik ederim..bu güzel organizasyonların devamı dileğiyle :)
eglenceli bi gun gecti, arablar gercekten hızlıydı.
ama keske gun sonunda kavga cıkmasa, drag da izlicektim sanırım.
Güzel bir gün oldu organizasyonda emeği geçen herkese teşekkürler.
10-15dakikaya benden fotolar gelicek
çok güzeldi herkese teşekkürler 300 mb fotom var yavaş yavaş uplaod edicem :)
Sabah yattım, aksam iftar karting vs bayıldım zaten...
Keske hic uyumadan da olsa cıkıp gelseymisiz.
Ellerine saglık tolgacım, resimler süper yine :)
RP03 bu kadar yakısır yani, masallah golfe, güle güle kullan kardesim ;)