SATIS sorunu bilgi paylaşımı
PARA bugün hesabıma yattı konu isterse silinebilir yada bilgi amaçlı duzenlenip kalabilir ilgili mod arkadasa teşekkür ederim.
Bugün bir araç satışı yaptım alıcı kredi ile alıyor Kayseri'de yaşıyor banka ile görüştüm kredisi onaylanmış ve herhangi bir sıkıntı yok SATIS sözleşmesini ve geçici ruhsatı faxladiginiz taktirde parayı hesabınıza yollayacağım dedi bende satışı gerçekleştirdim ve önemli olan yer burası PLAKA değişikliği olduğu için banka yeni ruhsat olmadan krediyi yollayamadigini söyledi ve satışda gerçekleşmiş oldu ben şimdi adamı yolcu ettim arabayı sattım paramıda alamadım tam filmdeki gibi oldu araba nerede yok para nerede yok neyse yarın ola hayrola ALLAHIN izniyle kimsede paramız kalmaz helal para sahibine gelir inşallah bilginiz olsun kredili Arac satarken plaka değişikliği yaptırmayın hiç bir hak sahipliğiniz kalmıyor.
Bana bunu sorduğuna açıkcası şaşırdım veya ben eksik anlattım aradığım konuştuğum yerin tabimi banka olduguna eminim ilk görüşmemizde numarayı kontrol ettim ve genel müdürlüğü arayıp şubeyi telefonu ve personeli sordum onay aldım yine yetmedi personelden boş mail istedim @finansbank.com.tr mı diye sonradan kaşeli imzalı yazı Faxlattim ama yinede bunlar boş Musteri ben kredi iptali istiyorum der ise ben sadece kurumsal mail fen yaptıgım yazışmalar kayıt olan telefon görüşmeleri ve Fax ile dava açıp hakkımı alabilirim yani bosuna uğraşmış olurum bir sekilde parami alırım ben konuyu yardım istemek için üye arkadaşların bilgisi olsun sıkıntı yasamasınlar diye actim.