Willkommen bei Facebook - anmelden, registrieren oder mehr erfahren
arkadaşlar kendim şikayet ediyordum ama yazıları bıraz okuyunca belkı burda toplu şikayet edersek kapatırlar die dusunuyorum
Printable View
Willkommen bei Facebook - anmelden, registrieren oder mehr erfahren
arkadaşlar kendim şikayet ediyordum ama yazıları bıraz okuyunca belkı burda toplu şikayet edersek kapatırlar die dusunuyorum
bu şerefsizler genemi açtılar..bu sayfa daha yeni kapatıldı,allah kahretsin lan sizi
yazıları okyunca kufur etmk ıstedım ama begendı yapmam gerekıyor dıe edemedım
:S ya ne denmeli. itin doğurdukları
eee ne yapacaz şimdi bunları diyecek bişe bulamıyorum ya pes yani,,,şikayet şikayet ettim ben
şikayettim bunların ta analarını bacılarını .............
ya bi yazılan yazıları beğen enleri tıklayıp baksanıza bi, elim ayağım titriyo tipleri-isimleri görünce, alayının ...
tam yatar ayak sinirimi hoplattı onun bunun evladı .. şehitlerle ilgili bir sürü de ileri geri yazmış şerefsiz
bizim türkler yanlış bilmiyorsam hackerlık konusunda dünyada baya nam salmıştır.bu ****** çocugunu ipden adresini bulamıyorlarmıki?
Mustafa abi sana pasladım facebookta birdaha şikayet et 2 ye katlansın ****** cocukları
bu nasıl cahilliktir vay adi şerefsiz kanı bozuklar sayfa halen aktif şikayetlerimizi arttıralım :ofk:
hayasızlar halen aktif :Sşikayete devam
bu or...pu evlatlarını sayfasında Türk Helikopteri düşürüldüğü filan yazıyo. Doğrumudur acaba ?
Bir sürü tip var bunun gibi.
Bknz :
https://www.facebook.com/pages/HER-T...35722983132308
aynı babası belirsizin sayfası.
kansız itler ya insanı zıvanadan çıkarıyolar karşına çıkıp konuşabilseler bide nerdeee ggg korkusu anca böle yapıp bizleri sinirlendiriyolar bu facebook kapansada kurtulsak ya
bu ****** cocuklarına kufur az sovmekten cenem agrıdı