-
White E90 Details - Photographed By Koray
-
rig shot'lar ve son 2 fotoğraf dışında beğenmedim.
Dış mekan çekimleri geniş açıda çok bozulmuş hoş durmuyor.
Detaylı iç mekan çekimlerinde direksiyon düz olmalıydı
-
Alıntı:
Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı
rig shot'lar ve son 2 fotoğraf dışında beğenmedim.
Dış mekan çekimleri geniş açıda çok bozulmuş hoş durmuyor.
Detaylı iç mekan çekimlerinde direksiyon düz olmalıydı
Geniş açının verdiği bükülmeyi ben özellikle yapıyorum sevdiğim için ;) kimisinin hoşuna gitmiyor..
Teşekkürler Özgür..
-
Bükülme belli bir yere kadar güzel zaten benimde çok hoşuma gidiyor ama araç yapısından sanırım çok fazla bükülmüş gibi geldi.İntegrada çok güzeldi:)
Yanlış anlama , fotolarını beğendiğim için eleştiriyorum
-
eline sağlık kanka,araca da maşallah diyelim kordondaki şerit her araçta iyi durmaz ama buna yakışmış :)
-
Alıntı:
Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı
Bükülme belli bir yere kadar güzel zaten benimde çok hoşuma gidiyor ama araç yapısından sanırım çok fazla bükülmüş gibi geldi.İntegrada çok güzeldi:)
Yanlış anlama , fotolarını beğendiğim için eleştiriyorum
Yalnış anlama yok Özgür rahat ol eleştiriye açığım her zaman :) Eleştirileri dikkate alarak bir yerlere varılabileceği kanısındayım ;)
-
Kanka eline koluna saglik cok guzel kareler aracada masallah guzel arac
-
güzel kareler çıkmış. aracında maşallahı var...
-
ellerinize sağlık güzel karaler..
-
Maşallah eline sağlık Ailemizin Fotocusu yine iş ßaşında Yanlız ßagaja hasta oldum :)
-
Maşşallah direksiyon iç çekimlerde birazcık bozmuş :) Bagajdaki sopa detayı çok iyi :D
-
fotoğraf kısmından anlamam bence ama aracın lastik yanakları ve spoyleri olmamış
-
Zevk meselesi ama arabada bi eksik var çözemedim ön dil olabilir...Yandaki serit fazla olabilir bilmiorm ama cekimler guzel,özellikle son foto karesinden kendi arabam için cok isterdim :)
-
bagajdaki zopa güzel ayrıntı olmuş.. pompalı tüfek versiyonunu istiyorum ben de :)
-
Güzel araç B.Çekmecede görmüş olabilirmiyim albatros otoparkında.
-
Güzel kareler, ilk iki fotografı cok begendim
-
cekim guzel, araba guzel, bagaj 10!
-
çok güzel kareler, son fotoğrafa hasta oldum :)
-
çok güzel duruyor ses sistemide öyle mahş kazasız belasız..