Tüm typerlara kocaman maşallah Allah kaza bela vermesin hepsi birbirinden güzel
21-08-2011, 19:38
ufuck
jop un arkasından nıe selektor yapılıyor acaba ??? neden bole bısı yapılıyor... ??? Maşallah araçlara
21-08-2011, 19:38
Juggernaut
Üçüncü videoda cupranın yaptığı hareket gereksiz bence.Maşallah araçlara
21-08-2011, 19:46
halilcan9455
Alıntı:
Juggernaut Nickli Üyeden Alıntı
Üçüncü videoda cupranın yaptığı hareket gereksiz bence.Maşallah araçlara
katılıyorum.
allah korusun bırak fren yapmayı gazı kesse bile çarpacak kadar yakın gitmenin bir anlamı yok
21-08-2011, 19:48
mmustu
ben deneme yorumu yapmayacağım da Cupranın yaptığı iş mi orada ??
21-08-2011, 19:50
serdar_07
cupra neden öle bi hareket yapıo anlamış değilim...geçen havaalanında ki bi denemedede aynısını yapmıştı allah korusun bi değse öndeki araba direk spin atıcak ne olcak sonra...ne gerek var ?????
21-08-2011, 19:56
VA_VTİ
Iyide job un onunden giden video var diyordunuz...biz goremedik
21-08-2011, 19:57
arfy
meraktan gorunce hemen telden actim izledim... hani job un onunde giden typer lar ? aynen basliktaki gibi ugurlama olmus ama ugurlama konvoyu ... job inde herkes geride :-)
21-08-2011, 19:58
mmustu
can tayyarla jop tayyarın denemesi yok mu denemediler mi
21-08-2011, 20:01
yan53
Alıntı:
mmustu Nickli Üyeden Alıntı
ben koydum ya abi izle işte:D selçuk
21-08-2011, 20:02
mmustu
Alıntı:
yan53 Nickli Üyeden Alıntı
ben koydum ya abi izle işte:D selçuk
hahaha yok panpa merak ettim onlardaki videoyu :D belki geçmişlerdir seni nerden bilim :hehe:
21-08-2011, 20:04
nakayama
Alıntı:
VA_VTİ Nickli Üyeden Alıntı
Iyide job un onunden giden video var diyordunuz...biz goremedik
2. videodaki araba uzaydan geldi :) Resmen Hv nin geçtiği belli çamurluk önde görmüyormusunuz..
_muhaRRem
LB typeR eksiklerini giderirse antalyanın en hızlı ep3 ü olabilir, ben çok beğendim, JOB zaten bizim arabamız biliyoruz giderini ,
ama port polish yok JOB'da..
tekrar maşallah.
cupra hızlı olduğunu göstererek arkadan basıp geçiyor , millet ooo süper falan diyeceğini sandı heralde.Çok saçma ve tehlikeli bi hareket olmuş
RottingChrist
orda olup izlemek isterdim. güzel denemeler olmuş.
21-08-2011, 20:05
Selcuk_RoL
Alıntı:
nakayama Nickli Üyeden Alıntı
2. videodaki araba uzaydan geldi :) Resmen Hv nin geçtiği belli çamurluk önde görmüyormusunuz..
kum var !!!
21-08-2011, 20:11
VA_VTİ
Alıntı:
nakayama Nickli Üyeden Alıntı
Valla biz gosterdik antalya ya uzaydan gelen arabayi...evet biz durduktan sonra gecmis bizi :icon_tup:
21-08-2011, 20:14
ocean0636
Alıntı:
mmustu Nickli Üyeden Alıntı
Bır defa denedık oncekı konudada yazmıstım aracım sakır sakır avans vuruyodu ha duzelır ha duzelır dıye gazı salmadım ama duzelmedı dıye. Sonuc olarak job ıle can yapılan tek denemede job typer can typerı gectı. Petrolde ındım selcugu tebrık ettım tekrar deneyelım belkı avans vurmaz lb typerla denerken hıc vurmadı gayet saglıklı gıdıyordu belkı sımdı de vurmaz dedım. Job a benzın aldıklarını ve vıdeoları ekleyecegını soyledı bende eyw dedım elini sıkıp tebrik ettim.
İnş. ayardandır dıye dusunuyorum fakat avansla ılgılı cıddı bır sorunum var yarıs gununden berı kafasına gore rastgele bı vuruyor bı vurmuyor. En basıtınden o gece lb ıle denekerken hıc vurmadı ama job ve hv ıle denerken sakır sakır avans vurdu. Ikısıde benı gectı zaten. Vıdeolarıda var hv de benı gecıyor. 2-3 hafta önce hv typer ıle denedıgımızde 240 a kadar yan yana kafa burun gıdıyorduk.
Konuyu gorunce ümit de kendısı yazar zaten. :icon_tup:
21-08-2011, 20:15
mmustu
geçmiş olsun gülüm başka videolar var denince vede eklenince senle başka video varmı merak etmiştim