Arkadaşlar kredi kartı limitim 4000tl. Diyelimki 5000 liralık bir ürünü taksitle almak istiyorum. Kredi kartıma 1000 tl yatırıp böyle bir taksitli alışveriş yapabilir miyim acaba? Limit aşımına falan girer mi?
Printable View
Arkadaşlar kredi kartı limitim 4000tl. Diyelimki 5000 liralık bir ürünü taksitle almak istiyorum. Kredi kartıma 1000 tl yatırıp böyle bir taksitli alışveriş yapabilir miyim acaba? Limit aşımına falan girer mi?
lımıt asımına gırer arkadasım
Klasik kredi kartlarında 4000 TL limitli kartla, ancak 4000 tl tutarında alışveriş yapılabilir. Limit arttırımına gitmekten başka bir yol olduğunu sanmıyorum.
lımıt asımına gırer ve banka lımıt asım ucretı felan ıster fakat bankayla konusursan 15 dk ıcınde lımıtını arttıyorlar bu arada hangı banka
Türkiye Ekonomi Bankası. Olmazsa müşteri hizmetleriyle bir görüşeyim bakalım ne diyecekler..
hazır konu acılmısken bnde sorayım bilen vardır belki
atıyorum 500 lira kart limiti ben 1000 lira para yatırdım karta borc olmayan 500 lira ne olur?
ayene hesabın + 500 olur ve gelıcek ekstradan dusulur lımıt arttırımı yapmazlar
Ya limit ne kadar artarsa borçta doğru orantılı artıyor bende:D Limit arttırmadan bi şansımı deneyeyim dedim de olmuyor sanırım:D
lımıtı arttır gelıcek ay lımıtını durursun ;)
Bence siz gidin o kartı kırın :)
benzın almaya cok yarıyor valla :)
Ben taksit imkanı olduğu için kullanıyorum. Yoksa alerji konusunda haklısın:D
limit arttırın direk tabi ödemelerinde sıkıntı yoksa hemen arttırıyorlar.
limit aşım faizi diye bi para ödüyorsunuz.. extradan 5 10 tl gibi bişey :(:(
1 numaralı çözüm: madem 1.000 TL cash var alışveriş yaptığınız yere 1.000 TL peşin verin geri kalan 4.000i taksitle alın
2 numaralı çözüm limit artırım talebi, limitin yeni artırılmadı ise ve sicilinizde problem yok ise onaylanacaktır