Yarın akşam yola çıkıyorum yazlığa gidicem burhaniye - balıkesir taraflarında siteden arkadaşlar varsa görüşmek muhabbet etmek isterim.
:) bu topic'in yönetim tarafından sakıncası yoktur inşallah. :)
Printable View
Yarın akşam yola çıkıyorum yazlığa gidicem burhaniye - balıkesir taraflarında siteden arkadaşlar varsa görüşmek muhabbet etmek isterim.
:) bu topic'in yönetim tarafından sakıncası yoktur inşallah. :)
Yarın İzmir tarafına gideceğim. Cumartesi öğlene dönerim. Ben Ayvalıktayım. Görüşmek isterseniz görüşelim. Ayvalık-Cunda-Sarımsaklı-Burhaniye-Ören heryerde görüşebiliriz. Gelmek isteyen arkadaşlar olursa hep beraber oturalımsohbet edelim. :)
Geleceklerin listesi;
* flexamin
* Bar35
* CeM öZeR
* ramo35
* saqwert
* M3CSL
* aron76
* DENON
* ArMy
* osman87
* Fusion35
Cem kardeş bende Ayvalıklıyım (İzmirde yaşıyorum) Ev Çamlıkta Cuma gidiyorum görüşelim mutlaka aracı gördüm bu yaz Aytaşa giderken 1-2 kere :)
@flexamin
Ayvalığa gelde hepimiz görüşmüş olalım :)
bızımde yazlık var orda trabzon yol iş sitesi karaağac tarafında orda olsaydım keske :D:D trabzon vallaha hayat yok helekı ramazanda
ben edremitte yaşıyorum abi toplanırsanız muhabbete gelirim :)
Tamamdır :)
Bay Nihat tanıdık bizim ama tuzlu olur gerek yok:D Bizim evin önünden geçiyorsun hep görüyorum denk getiremedim yolda ama. (Çamlık koy)
ozaman liste yapalım :D ben anlamam o işlerden ama gelicek olanlardan birisi liste yapsın :D
Sarımsaklı bölgesindeyim o yüzden Ayvalıkta işim oldukca vesaire gidip geliyorum. Hmm topsahasının oralarda mı? Düzlükte arasıra kafama esince tam da gaza abandığım yerde heee :D
Yok top sahası değil Kamping'in olduğu viraj varya Şahin Restoranın orası sahil ilk sıra:D
Eskiden KFT Type-R paso sıkardı geceleri annemler iyi sölenirdi ahaha:D
cem ayarla herşeyi bol bol yanlıcaz:D eed liste yapalım :D ayvalık - burhaniye -edremit yolcusu kalmasın eklesin kendisini listeye :D ( cem hazırla listeyi :D )
Kız arkadasım haftasonu ayvalıga gel yazlıga diyo :D Eger gidersem bende gelebilirim :)
2. Mesajı düzenledim orda ekliyorum gelecekler bir şekilde varlık belirttiği sürece sıkıntı yok. :) KFT type R mı hiç görmedim ya :) Bizde gölgemizle yarışıyoruz. :p
tenekeciler de de rakı +balık ayvalık yapabiliriz :)
Cila günü bile yapabilriz:D
Valla Cunda çıkışı çevirme olursa karışmam benim pek sıkıntım yok o konuda 3 duble içiyorum 25-30 promili geçmiyor yarım saat bile geçmiş olsa bünye göstermiyor genetik mi çözemedim :D olmadı taksiye atlar evlere dağılırız yada çok içeriz arabalar dursun ayılana kadar gider sahilde kendimize gelmeye çalışırız. :D Ramazan çıksında :rolleyes:
Ben alkol kullanmıyorum ancak her türlü uyarım maksat muhabbet :)