E GRUBU: Dinamo Kiev (Ukrayna), Beşiktaş (Türkiye), Stoke City (İngiltere), Maccabi Tel-Aviv (İsrail)
Dinamo dışındakiler keklik gibi görünsede dünkü Alania maçından sonra bende zerre kadar ümit yok bi cacık yapamayız biz Uefa'da
Printable View
E GRUBU: Dinamo Kiev (Ukrayna), Beşiktaş (Türkiye), Stoke City (İngiltere), Maccabi Tel-Aviv (İsrail)
Dinamo dışındakiler keklik gibi görünsede dünkü Alania maçından sonra bende zerre kadar ümit yok bi cacık yapamayız biz Uefa'da
sız hala futbolmu konusuyorsunuz ben dıgıturku bıle ıptal etırdım aynı bızım rollıng muhabetlerıne dondu lıg .... :D
Stoke Cityde ingiliz olmasından bizlere ters geliyor oda tehlikeli. İnş beşiktaş başarılı olur bu grupda ülke olarak puana ihtiyacımz var.
Sıkıldım bu Dinamo Kiev'den...
bence akşamki macı dikkate almamak lazım,3 0 in vermiş olduğu bir rahatlıkla sahaya cıkıldı.
gruba gelirsek bence 1.cıkarız gibime geliyor tabi benim gibi inanmaları lazım.inş.başarılı oluruz.
Stoke city de iyi hacı
bu sene takımımdan ve önümüzdeki senede ülkeden birşey olmıcak gibi hisler var içerimde hiç zevk falan kalmadı rezalet, beşiktaşımda bu gruptan çıkamaz böyle futbol oynayacaksak...
saha berbattti 1.5 saat gecikti mac futbolcularda istek kalmadiki oynasinlar ucuz kurtulduk:o
Adı üstünde Stok hacı :D f/e/h city olsaydı belki bişey olurdu :hehe:
Evet dünkü maç konsantrasyon eksikliği had saffadaydı gerek 3-0'ın rahatlığı üstüne maçın geç başlaması hava koşulları vs ama baktığınızda karşıdaki takımın futbolcusunun maaşı Beşiktaş malzemeci maaşı ile aynı. Böyle bir takıma nerdeyse uzatmalara gidiyodu maç :)
Dün akşam ki gibi silik oynamazlarsa çıkabilirler.
Tek zorlu rakip Dinamo Kiev bu grupta.
Dinamo ile görülecek hesap var zira en son hoplatmışlardı bizi :)
Alania maçı ölçüt değil bence karamsar olmamak lazım :)
bence BJK bu gruptan 2. çıkar
S. City sıkıntılı takım. D Kiev içinde çok iyi konsantrasyon ve oyun düzeni gerekiyor.
gruplarda olaylar farkli olur bence Q7,Simao neyin oynarsa fena olmayiz..Holosko bitmis kanimca Aurello ayni keza Egemen zimba olmus takima ama hala bi golcu lazim bize:rolleyes:
puan kaybediceği bi maç yok bana göre..