-
Since'66 Chocolate Photoshoot Tolga KAYNAK
-
Giyim kusamda nostalji olabilmek icin cok onemli bence, keske 70 - 80'li yillardaki giyim kusam kullanilsaydi
Tolga emegin gozle gorulur olcude harika, guzel is yapiyorsun
-
maşallah elınıze saglık sadece arabanın oldugu resımlerı pc me kaydetım cok guzeller sadece araba olan resım varsa daha paylasırsan sevınırız
-
Eline sağlık Tolga cok iyi ama kıyafet konusuna katılıyorum
-
Alıntı:
Time-R Nickli Üyeden Alıntı
Giyim kusamda nostalji olabilmek icin cok onemli bence, keske 70 - 80'li yillardaki giyim kusam kullanilsaydi
Tolga emegin gozle gorulur olcude harika, guzel is yapiyorsun
Alıntı:
Ome_RS Nickli Üyeden Alıntı
Eline sağlık Tolga cok iyi ama kıyafet konusuna katılıyorum
kıyafet konusunda sıkıntı yaşadık bizde en uygun olarak bunları sectik. haklısınız
-
tolga eline sağlık değişik bir çalışma olmuş 8. foto çok doğal olmuş katalog fotosu gibi birde renkli halleri varmı fotoların
-
Alıntı:
BRETE Nickli Üyeden Alıntı
tolga eline sağlık değişik bir çalışma olmuş 8. foto çok doğal olmuş katalog fotosu gibi birde renkli halleri varmı fotoların
renkli hallerinide daha sonra yayınlıcam aynı başlıkta
-
we love bug :-) Eline sağlik
-
8. foto çok güzel, elinize sağlık
-
-
çok güzel düşünülmüş çalışılmış emek verilmiş güzel sonuçlar alınmış ellerine sağlık tolga ;)
-
pc me kaydetım cok guzeller çok beyendım
-
tolga fotolar cok basarılı :) maşallah eline sağlık renklilerinii bekliyorm
bu arada fotoraf için dirftte redbulcular tam senlikdi geç geldn :D
-
bende 8 fotoyu çok beğendim hatta süper... emeğinize sağlık.
-
ellerıne saglık cok basarılı olmus guzel fotolar :)
-
vallahi yazıcaktım şimdi yurt dışında ne çekimler yapıolar diye :)) sonra baktım plaka türk kişiler türko :D şaşırdım vallahi.elinize sağlık gerçekten güzel çekimler olmuş.araç özellikle çok güzel. maşallah.
-
Kadrajına sağlık ama bu kadar fizibiliteyle ben daha iyisini beklerdim Tolga
8.fotoğraf kadraj ve kompozisyon çok iyi o yuzden ben de diğer arkadaslar gibi onu begendim .
Kıyafet konusunda zaten yazmış ark'lar haklılar da ama sıkıntı yaşamışsınız cok normal benim de başıma geliyor zaman zaman.
Modelli kareler de 8 hariç rol poz oldugu bariz belli oluyor, tavsiyem doğal hale bırakıp enstantene alman yönünde.
Yani; "şöyle poz verin" değil de , "kafanıza göre takılın gayet doğal olun"demen,
ve sende çatır çatır çek içinden kompozsiyonunu en iyi olanı al diğerleri çöp.:)
tebrikler...
-
ellerine sağlık kardeşim süper olmuş ;)
-