-
Kagıttan fırlıyacak bu arabalar =S
-
Çizenlerin ellerine sağlık gerçekten fazlasıyla harcanmış el emeği var
-
hepsı mukemmel gercekten. özellıkle 2.resımdekı amerıkanın farlar cok cok gercekcı olmus.
-
Dünyanın çizim yapan insanlara ihtiyacı var:)
-
2. çizim gercekten çok fena :)
-
Çizim yapıorumda taramalarım bukadar prof deil malesef geliştirmem gerek kendımı hale bak adam hayat vermiş çizimlere impalanın tanpondaki yansımalr falan harika olmus
-
2. mükembel çizim gibi durmuyor :D
-
-
Alıntı:
driftboy Nickli Üyeden Alıntı
2. çok fenaymış cidden..
Hemen avatar :D
-
-
böyle calısma yapabilmeyi cok isterdim buyuk yetenek
-
kesin mert cizmiştir bunları,böyle yetenekleri vardır.
-
impala'da ki yansıma olayı çok efsane gerçekten
-
-
Tarayıcı bulabılırsem eklıycem kendı cızımlerımıde dıs perspektıf konusunda sukur bunlarda altta kalır yanım yok ama o taramalar fena :D ama tarayıcı lazım telefonla foto cekıp eklemek ıstemıyorum duzgun cıkmyor yabancı bırının cızımlerı buarada bunlar.En cok hosuma giden benımde impala oldu gercekten f430da fena ama sanırım o arabaya hasta oldgm ıcın hos gozkuo :D malzemeleri cok iyi anlatms nikelajın nikelaj plastgn plastk lastıgın lastık camın cam oldugunu anlatmıs adam gayet profsyonelce...
-
-
bu ne arkadaş, ben cin aliyi zor çizerken adamların yaptığına bak :D
-
2. resmin daha büyük bir versiyonu varsa pmlerseniz sevinirim tam pc kaplamalık =)
-
Alıntı:
CinAli_06 Nickli Üyeden Alıntı
2. resmin daha büyük bir versiyonu varsa pmlerseniz sevinirim tam pc kaplamalık =)
Malesef yok daha büyügü. Arkadaşlar kendi çizimlerimiz olsun neten bulduklarınız olsun bulduklarınızı bu konuya ekleyin body kit konusunda yardımcı oluruz bu işlemi yapacak arkadaşlara